Seymaalp Fulyalife ah canım neler söylüyorlar. Dogurmadin mi daha senin ki hala gelmedi ay simdi açılmada yoksa suni sanci daha kotu kac saat çeken belli degil sezeryan olsana ne ugrascan ay senle bir hamile olanlar dogurdu da cocuklar buyudu bile neler neler ben telefonları açmıyorum artik eşime veriyorum o konuşsun diye 🤭🤭
Fulyalife Ben doğurdum kızlar tam 40 +0 da sabah kasilmalarimin gelmesiyle bugün ikindileyin doğurdum 🤲🥰
Fulyalife b_u_s_r_a_61 kendi kasilmalarima ek suni sancı da verildi, sancılarım sıkdı, suni sancı daha da sıkılaştırdi 10 gibi yatışım yapıldı iki bucukda doğurdum oğlumu 🤲
Fulyalife Dikiş süreci çok kötüydü bende çok yirtildim dikmedik yerim kalmadı ,ve canımdan can gitti resmen ölüyorum sandım
Seymaalp Fulyalife benimki sabah 10dan aksamustu 5e kadar suni takılıydi suyum geldi 3 cm kadar açılma oldu öteye gitmedi fakat sonrasinda acil sezeryan olduk 😀😀
Fery90 Benimde öğlen 12 de yatışımı verdiler 1 cm açılmam vardı suni sancıyla saat 2 buçukta 3 cm oldu sonra dr suyumu patlatınca bebeğin kaka yaptığını gördü ve acil sezaryen e alındım çok şükür bebeğime birşey olmadan kucağıma aldım.