Birtutambebek Cansu-2600 benim de tık yok ama karnım sertleşiyor bebek kendini göbek deliğimin üstünde topluyor doktor bebek artık kendini doğuma hazırlıyor dedi bakalım nolucak
Cansu-2600 Birtutambebek Benimde aynı öyle çok sertlestiriyor kendini kafasını iyice kasıklarıma dayamış doktor haftasonuna bile gelebilir demişti ama yok 😁
Fulyalife Er yada geç o bebekler bir şekil çıkacak hanımlar bu konuda eminiz en azından 😅 aylar geçmiş bu son günler de geçer elbet be diyelim motive edelim kendimizi napalım😆😂
Fulyalife Hayalimmm42 amin inşallah,çok teşekkür ederim 🤲sende hepinizde sağlıkla kavuşun bebişlerinize inşallah 😊
Fulyalife 14022024 ay gözünüz aydın, rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin🤲nasıl oldu peki sanciniz mi geldi
Seymaalp Fulyalife bugünü yeniden doğmuş gibi gecirdim sifir noktasına geri döndük nişan akıntısı vardi oda bitti yalanci sanci bile yoktu hicbisi olmadi sonum suni heralde😀😀
68pembemavi01 Fulyalife Bugun ben gittim nst de sancı çıkmadı herşey yolun da çok şükür Allah ne zaman nasip ederse o zaman gelir inşaAllah
Fery90 Bende 39+4 üm benimde 3. gebeliğim bende her gün bekliyorum ama gelmiyor perşembeye kadar gelmezse benimde suni sancıyla başlicak gibi yani bebişin kilosuna bağlı
Fulyalife Fery90 günümüz aynı,bana da persembeye 40 oluyor o zamana kadar gelmezse gel suni sancıyla alalım doğuma dedi
Fery90 miyopmom miyopmom Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Nasıldı peki çok ağrı oldu mu? Uzun sürdü mü?
Fulyalife Bende de herşey yolunda çok şükür sıkıntı yok bebeğimde,🤲1cm açılma, nst çekiliyorum şimdi hiç sancı çıkmadı onda da, perşembe 40 haftamız doluyor kendi sancin gelmezse suni sancıyla alırız perşembe günü dedi doktor 😊
Seymaalp Fulyalife ay benimde persembe suni sanciyla dogum baslatilacak kendi keyfi ile gelmiyor beyefendi. Allah yardimcimiz olsun🫠
Fery90 Fulyalife Bana da perşembe gel bebeğin kilosuna göre karar veririz dedi. Aslında benim cumartesi sabahı kahverengi akıntı geldi yani nişan mı bilemiyorum ama tık yok hala