Sariya07 Merhaba arkadaşlar kan sulandırıcı iğne kullanıp normal doğum yapanlar var mı? Denegimlerinizi paylaşa bilir misiniz? 36ci haftadayim ve bazen çok kararsız oluyorum.
Mery6619 Sariya07 benim 2erken dogumum var 3.ye hamileyim bu gebeligimde enox kan sulandirici kullanıyorum sezeryan olucam druma sordum erken doğum olursa kanama çok olur mu igneden dolayi dedim. Hapı ile iğnesinin etkisi çok farkli igneyi 1gün önceden bile kesince hemen fark eder olurdq erken doğum olursada biraz kanaman fazla olur ama endiselenicek bi durum olmaz dedi
Pembesarelle2 Sariya07 Bende coraspin 100mg kullanıyorum 37+0 haftalığım aceleci kızım 31. Haftada ciğer geliştirici oldum şükür bu haftaya geldik ama sancım devam ediyor doktoruma yazdım henüz dönüş yapması normal doğum olucak bende tedirginim 🫣
Eminekvnlk Sariya07 bende 36+4 haftalığım oksapar kullanıyorum sezeryan da daha zor olmazmı ameliyat sonuçta kan daha çok gider diye düşünüyorum normal doğum olcak benim doktor 12 saat önce kessek bile bişey olmaz dedi
Sariya07 Pembesarelle2 inşallah sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız. İlla da tedirginlik oluyor.. normal ve ya sezeryan..Ama sezeryan doğumda daha çok kan kaybı riski var deniliyor. Benim kan sulandırıcıdan artık üst bacaklarimda kılcal damarlar patladi nokta nokta. Yoruldum vallah….
1Anneadayiiii Kızlar bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın bende tüp bebek annesiyim kan sulandırıcı enox kullanıyorum kan sulandırıcı kullananlar normal doğum yapamıyor mu yani sakıncalı mı niye öyle merak ettim bende normal doğum istiyorum çünkü 😏