Oksuruksurubu Kızlar ne zaman başlamalıyım, yürüyüşlere vs, günde ne kadar yapmalıyım. Böyle pilates yapıp sağlıklı bir şekilde doğum yapan varmı. Önereceğiniz YouTube kanalları varmı önerilere açığım
Tazeanne001 Oksuruksurubu 12 13. Haftadan sonra yürüyüş ve pilatese başlamayı düşünüyordum ama bu aralar bel ağrısı kasık ağrısı oluyor. Erteledim o yüzden ama çok yapmak istiyorum yürüyüş vs. Çünkü ödem tutmaya başlıyor gibi hissediyorum
Sariya07 Oksuruksurubu bence doktora danışın ona göre başlayın. Ben 36ci haftadayim hala başlayamadim sadece yürüyüş yapıyorum. Erken doğum olur diye korktuğum için başlayamadim, birde kan sulandırıcı kullandığını için. Ama haftaya artık düşünüyorum başlamayı
Brgmde Öyle yürüyüş yapmaktan korkuyorum ben açıkcası her gebe için geçerli değil bende düşük riskim olmamasına rağmen 5-10 dk yürüsem bile bebek sertleşiyor belim ağrıyor ve bi sıkıntı çıkıyor muhakkak. Riskli hamilelere yada böyle dönem dönem kanama vs olan hamilelere yürüyüş pilates erken başlanmamalı bence. Doktora sorup uygunsa devam edilmeli diye düşünüyorum Çünü bazı gebelere plesanta ve bebeğin konum durumuna göre bile 20 den sonra bile yatış veriyırlar tuvalet harici kalkmayım diyorlar. Bukonuları doktora muayne olup sormak eniyisi