Salata P.tesi doğumum var gebelik şekerim olduğu için haftasını tamamlayınca suni sancıyla doğumu başlayacağını söyledi doktor bu haberlerden sonra ne yapacam kafam çok karışık 🙄
Salata Salata gebelik şekeri olanlar erken müdahale ettiniz mi ? Yoksa kendisini gelmesini mı beklediniz
Zmom Salata hangi hastaneler olduğu açıklandı. Bazılarını burda okumuştum aralarında olan hastanelerde doğum yapıcaklar vardı. inşallah görür önlem alırlar.
ezgiunal Zmom az önce okudum bende doktorumun kendi polikinliğine gidiyorum, fakat haberde çıkan şafak hastanesiyle anlaşmalı kendisi şuan içime o kadar korku sarıldı ki haberleri görünce ağlamıştım şimdi napıcam diye ağlıyorum.
Zmom ezgiunal Canım haftan ileride olsa lütfen değiştir hastaneyi doktoru kimseye güven olmuyor. Çok riskli. Allah belalarını versin. Masumların haklarıyla alem yapalım diyorlar bunlarda vicdan falan yok. Artık herkes her şeyi yapabilecek potansiyelde.
Senos1 ezgiunal benim doktorum da istanbul şafakla anlaşmalı bende napıcam hiç bilmiyorum.. ben gop kadın sağlığına gidiyordum acaba sizdemi oraya gidiyorsunuz
ezgiunal Zmom Haftamdayım gerçekten napıcağımı şimdi nereye gidip nereye güveneceğimi şaşırmış kalmış durumdayım. Mesajlarını yayıyorlar okurken insanın içi acıyor bu nasıl vicdansızlık o ölen çocukların annelerinin ahıyla nasıl yaşanır 😔😔
Senos1 ezgiunal bende fahri beye gidiyorum.. acaba anlaşmalı olduğu hastaneyi değiştirirlermi ki. Bu saatten sonra kimse göz göre göre oraya gidipte doğurmak istemezki
ezgiunal Senos1 Ben geçen hafta hastaneyi görmek için gittim ne yalan söyliyim yorumları zaten çok kötüydü hastaneye de ısınamadım. Ahmet bey çok ilgili süreçte çok yardımcı rahatlatıcı fakat nasıl devam edilir bilmiyorum yarın kontrolüm var kendisiyle ilk sorucağım sorular bunlar olacak yani dediğiniz gibi açıklama da yapılsa aklanılsada bi kere adı karıştı insan nasıl güvenir ki yada bu saatten sonra hangi hastaneye güveneceğim şimdi oturdum bunları düşünüyorum
Senos1 ezgiunal yani ben hastanenin çokta iyi olmadığını az çok cevreden duymustum ama böyle bırseyde asla düşünmemiştim. Yarın doktorunuza sorduktan sonra benide bilgilendirebilirmisiniz. Benim kontrolüme daha 3 hafta var. Duruma göre olmadı bende gidip konusacagım doktorumla
ezgiunal Senos1 tabi ki beni ekleyebilir misin instgramdan unutursam buraya girmeyi senide merak da bırakmıyım , ea_unall bioda Ezgi Ünal yazıyor
Sibelipekf Salata eşinize söyleyin gözünü dört açsın kimseye güvenip bebeği vermesin yanında gitsin nereye gidecekelrsse korkmayin
Salata Sibelipekf doğru diyorsunuz da ayrı yere alırlarsa ne yapabiliriz ki Allah’ım sen o küçük bedenleri kötü insanlardan koru bakalım insllah sağlıkla alırız kucağımıza