12moom geçmiş olsun rabbim acil kalıcı şifalar versin,
Sen şimdi eskiyi düşünerek daha da kendini yıpratma bebeğıne odaklan, kucağında sağlıklı sende elhamdülillah evıne geldin, bu güzel anılarını kocan da olsa mahvetmesine izin verme bu günler çok değerli, olan oldu yapacak bir şey yok nasıbınde o Şekil doğum yapmak varmış, şu an ki eşinin davranışlarına gelecek olursak onun yüzüne bile bakma ondan bır şey isteme onunla konuşma yok say sen tartışmaya girersen uzar ve onun sitresi yüzünden daha da sancıların artar, her iki doğumumda da yanlızdım ve çektiğim sancılar fazla olunca hastaneye götürünce bile söylemıyorlardı ama yine de ben bebeğıme dalmak istedim şimdi doğumlarım aklıma gelince evet onların yaptıkları geliyor ama bır yanda da iyi ki takmamışım bebeğımın her hali her anı aklıma geliyor oynamışım şarkılar aoylemışım beraber uzun uzun huzurlu huzurlu kuran dinlemışım, bahane kocam bile olsa elalemin ne dediği nasıl davrandığı sende öyle ol ne kadar vurdumduymaz görünürsen o kadar değer verılır bu zamanda, ama eğer hemen göz yaşı ve üzgün olursan gelen vurur giden vurur dinlemezler lohusa doğum psikolojisinı