busesamet0101 elele bonte aldım. Dogum yapalı 11 gün oldu. Şu an için çok memnunum. -
Bebek arabasını da elele mido 2 aldım ondan da şimdilik memnunum.
Sezaryen doğum yaptım. Çoğu kişinin o kadarda lazım değil dediği şeylerin hepsi benim çok işime yaradı.
-Mesela biberon almamıştım lazım olmaz diye ama ilk 3 gün sütüm gelmedi. Bebeğim sarılık oldu. Hemen biberon aldım. (phlips avent )
-Mama vermem diyordum almamıştım ama haliyle mamada aldım. 1 hafta kadar mama ve emzirme olarak ilerledim.
-Pompa lazım olmaz diye almamıştım ama sütüm gelmeye başladığında bi memeyi emzirirken diğer mememden sütler akıyordu ve heryer süt oluyordu. Lansinoh eller serbest silikon göğüs pompasindan aldım. Çok işime yaradı. Ve diğer göğsümde göğüs ucuda olmadığı için o memeyi pompa ile sağilanı içiriyorum.
- Göğüs pedi yine kişiden kişiye değişen birsey diye almamıştım ama yine inanılmaz ihtiyaç duydum ve onuda aldım çok memnunum.(lansinoh Blue lock)
-Lansinoh göğüs ucu kremi ise yarıyor diyen kadar yaramıyor diyende çoktu. Indirimdeyken bulunsun diye almistim. Doğumdan 2-3 hafta önce kullanmaya başladım. İlk emzirmeye başladığımda o krem olmasaydı acıdan duramazdim sanırım. Çok şükür şimdilik yara olmadi. Yani benim işime yaradı.
-Depend bi paket almistim 8 adet kullandım. Yine iyiki almışım dediklerimdendi. Sezaryen dikisini asla rahatsız etmiyor. Hatta dependi bırakınca dikisim daha çok acımıştı. Depend sarmaliyordu iyi oluyordu.
-Geceliği elbise olarak almistim iyiki öyle yapmışım çünkü kimildayamiyodum ve ikidenir gelip kanama kontrolü yapiyodular.
- Emzirme atleti de sutyenden çok daha rahat geldi bana. Çünkü havalar soğumaya başladı.
Şimdilik tecrübelerim bu şekilde,çoğu kişiden kişiye değişir ama paylaşmak istedim 🥰