Hnfcls ya anneler bizler kime nasıl güvenelim artık bir alanda bir şeyde guvencemiz yok herseyimiz tehdit altında sağlığımız evlatlarımız hayatlarımız rabbim korusun kollasin muhafaza eylesin hepimizi korkuyorum artık bu hayattan dünyadan insanlardan
ZeynepDuru17 Hnfcls kimseye guvenemiycegimiz çağa denk geldik denk geldiğimiz hayata bak değil mi Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah düşünün ki güvenecek kimsemiz kalmadı 🥲
Hnfcls ZeynepDuru17 kesinlikle rabbim plan kuranların en hayırlısıdır fırsat vermesin boylelerine gerçekten bu dünya hayat ve insanlar beni korkutuyor artik
ZeynepDuru17 Hnfcls ben uzaklaştım herşeyden çok oldu insanlardan herseyden Allah’ım iyi insanlar karşılaştırsin yolumuzu inşallah kötülere fırsat vermesin rabbim
Hnfcls ZeynepDuru17 amin ve bu insanlar kan kuşa kusa ölsünler cidden öyle bir hayata ittilerki bizi bende kimseyle görüşmek dahi istemiyorum kim iyi kim kötü bilemiyoruz Ebu Bekir gibi gözüküp ebi lehep gibi cikiyorlar rabbime sığındık yapacak bir şey yok
ZeynepDuru17 Hnfcls ay kusura bakma sinirlerim okadar bozukki mesajına güldüm gerçekten rabbim korusun bizi inşallah iyilerinde günahına giriyoruz güvenimiz kalmadığı için
Hnfcls ZeynepDuru17 Evet aynen öyle dediğin gibi gerçekten hani bilemiyoruz Çünkü iyi gibi görüyoruz kötü çıkıyor kötü gibi görüyoruz iyi çıkıyor gerçekten dedi bilemiyoruz Biz dün bilemediğimizi göremediğimizi gizlemeni Rabbim bize gönül gözü ile de göstermeyi nasip eylesin🤲
ZeynepDuru17 Hnfcls amin amin amin inşallah canım benim amin Allah’ım büyük elbet vardır bununda bir çaresi ben diyecek bişi bulamıyorum artık çünkü kelimelerim ne desem boş Allah’ım korusun hepimizi