busra_basturk Moon_Mom maşallah o zmn normal benimkide 900gr dı dün doktor demişti normal mi diye sormaya fırsatım olmamıştı
Moon_Mom busra_basturk tabii ki, annesi bencede haftasına göre ideal bir çeki. hatta banada qarip geldi 1ay önceki kontrolde 300qr olan çocuk 1ay içinde nasıl 500qr alır. doktora sordum doğru gösteriyormu çekisini falan evet söyledi.
aslaninannesi7 tsr45 23+4 de detaylı ultrasona gittim 755 gram 32 cmdi. Ama herkesin bünyesi aynı değil canım karşılaştırma yapma bence. Doktorun normal veya değil der zaten sana. Ben iri biriyim babası ailemiz falan hep öyle doktor da biraz iri dedi ne yiyosun dedi hatta ama normal besleniyorum ekstra birşey yaptığım yok. İlerleyen haftalarda birden kilo alıyormuş zaten.
busra_basturk Havvabektas maşallah sizinde güzel kilosu👶benim bebiş ilk zamanlar geriden geliyor du şimdi normale döndü
Assenas 25+4 te gittiğimde 1080 gr dedi, boyu da 36 cm miş. Ama benim eşim 190 cm bende 175 im. Oğlum o sebeple iri gidiyor. 27-28 hafta ölçülerindeymiş, küçük büyük önde tam haftasonda vs önemli değil kızlar sağlıklı olsunlar da 🙏🏻
busra_basturk aslaninannesi7 aynen anne babadan da kaynaklanıyor dediğiniz gibi o zmn fazla şey yapmama gerek yok teşekkürler