dygsss Kalp atışı için gittim bugün daha küçük haftaya gel dedi biraz dinledik derinden geliyordu 6 haftalıkmış haftaya daha iyi duyarmıyız acaba
obli dygsss 6 haftalıkken benim de öyleydi bir sonraki randevuda daha güçlüydü kalp atışı. Merak etmeyin duymuşsunuz en azından 😊
_biranneadayi dygsss ben gittim hiç duyamadık ama görünüyodu duymaya gerek yok dedi doktor da. orda pıt pıt atan şey görünüyo zaten o göründüyse kafana takma canım zaten erken dönemde duyması zor oluyor için rahat olsun❤️
Tbkrtl35 dygsss bende bugun gittim 5+6 kalp atışını dinledik yavaş geldi bana 2.63 mm daha çok küçük normal dedi doktor ama içim içimi yiyor 🥹
myangelson dygsss ilk hamileliğimde 7. Haftada gördük atış olduğunu, 2. Hamileliğimde 8. Haftada duyduk
dygsss obli içim rahatladı teşekkür ederim 🙏🏼 annem sende öyleydin yavaş büyüyodun acaba kız mı dedi erkek bebek daha önce büyürmüş doğrumu acaba kız mı ki ☺️
nursenturk obli bende hiç duyamadım sadece pıt pıt atışını gösterdi doktor ama ses gelmedi çok minik olduğu için inşallah haftaya duyarız🥲🙏🙏
Nazli_3009 Ben de 6+1 de bebeği gördüm ama kalp atışı için haftaya gel dedi ultrason cihazı da iyi değildi
Nazli_3009 dygsss hem ultrason cihazı iyi değildi hem de benim geç döllenme normalde 9+3 ama ultrason’a göre 6+1 çıktı
dygsss _biranneadayi dinletti biraz inceden inceden geliyordu teşekkür ederim içim rahatladı boş kese diye korkuyordum daha küçükmüş 3 mm dedi
Dyg0633 Merhabalar😙 bende yeni öğrendım hamıle olduğumu ilk kontrol için sağlık ocağında tüm kan ve idrar tahlıllerini yaptırdım şuan da 5hafta 6 gunlük. kalp atışı için 1hafta bekle denildi bana da. sızce 7.hafta ideal mıdır