kusanne maviskokiz bel ağrısı çok yaşamadım regl olurken çok olurdu hamillelikte kasık ağrısına döndü olay
Pinar1809 Kızlar benim adetim 2 gün geçti inanılmaz kasık ağrım var ara ara bıçak saplanır gibi keskin ağrım var nefes alamayacak kadar sancılanıyorum yumurta büyütme çatlama tedavisi gördüm 2 tane yumurtam çatladi bu ay sizce hamilelik olabilir mi
Hlnr1 Pinar1809 2.fotoğrafta var gibi çizgi ama emin olamadım canım testi yaptıktan ne kadar sonra o çizgi çıktı? Bazen kuruma çizgisi falan olabiliyormuş. İnşallah pozitiftir 🙏 adetin gecikmiş kan ver olmazsa 😍
Hlnr1 Pinar1809 hemen çıktıysa kuruma çizgisi değildir. Beyaz çıkıp sonra pembeye döneni okumuştum test bozuk değilse eğer olabilir canım testi yenile olmazsa 🌸
Pinar1809 Hlnr1 ayy bilmiyorum ki artık güvenim kalmadı testlere şimdi kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak
1prenses1prensannesi__ Hlnr1 benim tansiyon düşüyordu baygınlık geçirmiştim bir kere ve kasıklarda ağrı vardı
1prenses1prensannesi__ Hlnr1 Allah razı olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌺
Pinar1809 Merve_kucuk benimde aşırı derece kasık ağrım var göğüslerim de ağrıyor el vuramiyorum 3 gun geçti bakalım sonuç ne olacak sizin beta kaç cikti
Merve_kucuk Pinar1809 Bu döllenmeyle alakalı. Kızım da 4 gün gecikmiştim 2545 çıkmıştı. Bunda 8 gün gecikmede 1308 çıktı. Doktor herhangi bir sıkıntı yok şuan, kızınızda adet biter bitmez gebe kalmışsınızdır, bunda adet bittikten baya sonradır dedi
Bglmmrn Merve_kucuk benim reglim yarın ama dun sabah pembemsi leke geldi devamı da sadece kahverengi lekelenmem oldu şimdi gelen giden yok beklemedeyim 😊