Nananan Kızlar 23 haftalık hamileyim ikinci normal doğum olacak daraltma ameliyatı olmak istiyorum ama doğumdan hemn sonra yapılır mı yada olan varmı yardımcı olur musunuz önerinilerijz nedir
Nuryakup Nananan devlet hastanelerinde olmuyormuş ayrıca SGK karşılamıyormus bu operasyonu sanırım ozellde yaptırman gerekiyormuş Google da öle yazıyor
AnayimBenAna_ Nananan sanmıyorum devletin karşılayacağını. Estetik operasyon kategorisine girer bu işlem canım.
Nananan ZeynepDuru17 doğumdan dolayı genişleme oldu normal olarak çok aşırı değil ama kendimi iyi hissetmiyorum açıkçası 😕o yüzden olmak istiyorum
Nananan Nuryakup Kartal şehir hastanesinde yapılıyormus daha Yeni başlamışlar bende orda doğum yapacağım
Melosum34 Nananan ablamda yaptıracakti 3.dogumda devlet yapmadı özelde yaptırdı özele giriyormuş bu durum estetik kategorisine
ZeynepDuru17 Nananan inşallah toparlar benim öyle sorunum olmadı ama umarım vardır hiç duymadım çünkü cnm
Eminekvnlk Görümcem idrar kesesinden ameliyat olduğunda yapılmıştı devlette doğum dada oluyo diye biliyorum ekstra dikiş atılıyo zaten
Nananan Eminekvnlk inşallah oluyordur ya ama İstanbul’da Kartal şehir hastanesinde yapılıyormus çünkü doktor bizzat eltime sormuş olmayı düşünüyor musun diye
Eminekvnlk Nuryakup evet canım yapılıyo bende ankaradayım ve bu çok öncesinde yapıldı etlik zübeyde hanımda şuan şehir hastanelerinde de yapılıyo doğum anında söyle doktoruna
heyben Nuryakup doğumda yapılamaz öyle 2 dikişlik bir ameliyat değil, doğumdan sonra ayrı ameliyat olmanız lazım