Iraz Hafsa02 Smh22 başka olmadı dimi kızlar benim yumurtladamama çok vardı bende bittigin birde bittiğinin 3. Günü birliktelik oldu 🌈 daha yumurtlamama 3-4 gün vardı benim hatta yumurtlamama 2 gün kala ovulasyon testi yapmıştım 2 tane elimde vardı biri silik biri daha koyu çıkmıştı sanırım ertesi gün de yumurtladim diye düşünüyorum Allah’ım bana da nasip etsin inşallah 💕🤲🏻 bana da dua edin hayırlısıyla sağlık shatli bir kızım olsun sağlıkla kucaklayin inşallah 💖🧡
Smh22 Iraz Başka oldu mu hatırlamıyorum ama adetim çok düzenli yumurtlama günümde asla değildim ona eminim
Hafsa02 Iraz ya ben kaza bile olmadı ama o.ilk günlerimde eşim vardı sonra görevdeydi Hala hamile olduğuma inanamıyoruz 34 haftalık hamileyim
Hfszynp Valla bende yumurtalama döneminde değildim istiyorduk ama yinede pozitif beni şaşırttı, geleni tutamıyorsunuz arkadaşlar🤣🤣 altı sneedir korunuyorduk ilk fırsatta çıktı yola😍 darısı isteyenlerin başına Iraz
Serapazraege Hfszynp ahhaahha alın bendende o kadar 6 senedir şüphemiz bile olmamıştı nasip diyorum ben buna sadece
Iraz Alone ay inanın ben de merak içindeyim herkes erkek diyor Rabbimin dediği olur nasip kısmet sağlıkla gelsin bebislerimiz 💖 belirtimin olmaması yorgunluk dışında benide öyle düşündürdü yoksa ben hep kız hissetmiştim 🤭🥰