Oksuruksurubu Busrayucelll12 göğüs şişkinliği, ateş basması, duygu değişikliği, yerleşme kanaması, uyku hali
brnaksyince Busrayucelll12 rüyamda gördüm hiç bir belirtim yoktu, doktoruma göre tüp bebek tedavisi görmem gerekiyordu. Kucağıma beyaz battaniyeye sarılı bebek verdiler, ertesi gün test yaptım. Pozitif🥰 7 haftalık olmuştu bile ☺️
Kocbuse65 Busrayucelll12 bende hiç bir belirti olmadı sadece regli olacağım gün idrara çok çıktım 😀 adet olcam diye bekledim adet belirtilerim vardı çünkü
An53 Yerleşme kanamam oldu ama ben anlamadım lekelenme sandım. Göğüslerim çok ağrıdı onu da adet olacağım diye sandım. Genel olarak gebeliğe yorulacak bi belirtim olmadı hep adetle ilgili sandım.
Bigsecret3 Busrayucelll12 olabilir kuzum adet belirtisi ile çok benzer olduğu için anlaşılmıyor ama işte benim normalde akıntım olmadığı için yumurtlama takip ettim sonra yine başladı bu işte bise var dedim🥹
Bigsecret3 Busrayucelll12 yumurtlama mı görüyorsunuz acaba adet bitimi hemen görmek mümkün mü diyeceğim ama ben kızıma adet biter bitmez kalmıştım olma ihtimali var
Busrayucelll12 Bigsecret3 şimdiye kadar hiç olmadı, adetim hep düzenli oldu adet sonrasında hiç ağrım olmadı adet dönemi olmadığı için, geçikmemi de takip edemiyorum. Normalde rüzgar esse bile üşüyen insanım sıcak basıyor artık 🤣
Canimbalim Busrayucelll12 normalde hic balık sevmem canım deli gibi hamsi istemişti o zaman acaba mı dedim 😂
S3lin8767 Idrar sıklıgı bel agrisi gogus hassasiyeti hemde nasil yani el degse canim gidiyordu bunlar kizimda olan belirtiler simdi ogluma hamileyim ilk bas adet gecikmesi disinda belirtim olmadi ama 8.haftadan sonra mide bulantisi kusma fenaydi.
ZeynepDuru17 Busrayucelll12 adetim geçmişti ama pek zannetmiyordum önceki ayda geçikmisti ondandır dedim o gün sarma pişirdim limon koymuştum üzerine yiyince ekşiden midem bulandı şüphelendim artık test yaptım hemen çıkmıştı
Busrayucelll12 100924 anladığıma göre genelde kaşık ağrısı yaşıyor insanlar miğde bulantısı o kadar yaygın değil ilk yerleşmede kaşık ağrısı oluyor sanırım