Tugve 1 haftadır temizlikle uğraştım 17 haftalık hamileyim dün bel ağrım başladı ve katı beyaz sümüksü bir akıntım oldu internetten baktım Nisan olabilir yazıyor korktum bian acaba kendimi yordugum icinmi böyle oldu bukadar erken nişan gelirmi
Melosum34 Tugve aynen öyle yapışkan şekilde köyü beyaz bazen şeffaf geliyo vücudum dengesini iyice şaşırdı 24 haftalık gebeyim neler çekmedim 🥺
Ecemom_ Melosum34 bel ağrınız da oldu mu? 14 haftalığım acayip bel ağrım var dün geçti dedim bugün geri geldi bel ağrısı.
Zey1124 Bende 21 haftalık hamıleyım bende de öyle beyaz akıntı oluyor ozlelıkle çok ayakta durunca dışarı çıkınca daha çok arttığını fark ettim
Ecemom_ Melosum34 ilk hamileliğim çok evham yapıyorsun diyo eşim. Akıntım var onu kabullendim bu bel ağrısı yeni çıktı internetten baktım düşük belirtisi vs yazıyordu korkuyorum içten içe. Çevremde adam akıllı akıl verecek kimsem de yok
Ecemom_ Tugve geçen gün vardı dün geçti gibi oldu bugün tekrar başladı. Akıntım da var onu kabullendim ama korkuyorum içten içe
Melosum34 Ecemom_ ben 15 haftalık düşük yaptım düşük çok farklı oluyor emin ol bel ağrısı ile kalmıyor 😌için rahat olsun benim iki sağlıklı gebeligimde de bel ağrısı vardı
Mucize19 Hamileliğimi başından beri bel sırt ağrısı ve aşırı akıntım var. Hatta hamile olabileceğimi bu belirtiler düşünüp test yapmıştım adet günümde. 4. Aydayız 5. Aya adım atacağız hala akıntı yoğun ve kendimi fazla yorduğumda sırt bel ağrım oluyor.
Melosum34 Tugve ilk bacak ağrısı sonra regl sancısı gibi devam etti lavaboya çıktım baktım lekelenme var peçete ile temizlenmek istedim elime geldi