kubrasal99 kizlar gecen hafta ultrasonda cinsiyetimizi kiz diye ogrendik ama ben kendim ultrason kagidina bakinca sanki alt kisimda bi cikinti var olarak goruyorum gobek bagi falan olabilir mi?
Zeynep6095 kubrasal99 kaç haftalıkken söylediler canım benim 18 haftalıkta bacak arası bomboştu kim görse kız derdi iki hafta sonrası detaylıda erkek olduğunu ögrenmiştim oyüzden en güzeli beklemek ilk bebeğimde böyle çelişki olmamştı 14 haftalıkken ögrenmştim
ms_annisko kubrasal99 kaç haftalık? Bana 12. Haftadan itibaren üç kere erkek dediler. En son da kız denildi ben de detaylı ultrasonu bekledim 21-22 haftalıkken kız kesin denildi, kızım oldu 🙃
kubrasal99 Zeynep6095 suan 19um. 17yken gittigimizde emin olamadim soylemeyeyim simdi degil ertesi hafta yani 18 haftalikken tekrar gel dedi bakti tamam kiz dedi ama ultrasonda sanki cikinti var emin olamadim ben
Zeynep6095 kubrasal99 detaylı ultrasonu bekle canım bence kimseye de söyleme şuan detaylı da tam netleşir
Zeynep6095 minisinannesiiiii detaylı da ki doktor söyledi erkek olduğunu o doktora tekrar gitmedim çünkü 🤣