Irem51 Bebek bezi ve bebek ıslak mendili baby me kullanan ve memnun kalan varmi ben onları aldım ama Bide son olarak bebeği yıkarken şampuan lif seçimi ve bebek yağı sabunu ne kullandınız ilk doğduğundan sonra
Busra_bugraaa Irem51 ben bakım ürünlerini sebamed kullandım memnun kaldım ikinci bebişimede ondan aldım lif olarak da bebekler için yumuşak süngerler satılıyor onlardan alabilirsin
ozgeya Irem51 ıslak mendil baby me kullandım fakat kokusu berbattı,plastik gibi kokuyordu o yüzden bir daha almadım. Bakım ürünü olarak da Mustela kullanıyorum,içerik olarak en temiz ürünler onun çünkü.
Polo Irem51 Mustele şampuan ve losyon. Biobaby yağ. Destny pişik kremi ve kantorn yağı aldm. Islak mendil unibaby yenidoğan stokladım baya. Bez olarak molfix stokladım. Alt açma kullan atlarıda sleepy ve baby me aldım kampanyadan. Aklıma bunlar geldi :)
iremby Irem51 bebek bezi huggies aldim 1 ve 2 numara. Islak mendil sleepy aldim birde bebek temizleme pamugundan islak mendil yaptim. Islak mendil kutusu yaptim ona koydum. Hastanede islak mendil kullanacagim ama eve gelince pamukla devam etmeyi dusunuyorum. Babyme bebek temizleme pamugu. Sampuan bubchen aldim. Yag alirsam onuda bubchen alirim. Ama pek yararli olmadigi soyleniyor. Pisik kremi bepanthol. Lif kullanmayi dusunmuyorum simdilik. Ilk ay sampuanda dusunmuyorum. 2.ay baslicam elimle vücudunu ovalarim biraz daha buyuyunce sunger alabilirim veya lifi var onu kullanabilirim.
Irem51 Busra_bugraaa teşekkür ederim ney ney aldınız banyodan sonra yağ falan oluyor mu kullandinizmi
Busra_bugraaa Irem51 sebamed pişik önleyici krem, şampuan, bebek yağı, bebek losyonu aldım ben ilk çocugumda banyo köpüğünü falan da almıştım ama hiç kullanmadım gereksiz