Parilti007 Kızlar 14.haftaya gireceğiz ben hala hamile gibi hissetmiyorum normal mi😅 hatta bazen korkuyorum bu kadar hissetmiyorum acaba iyiler mi diye(çift yumurta ikizi) hiçbir belirti vs yok kuruntu yapıyorumdur heralde 🤦🏻♀️
cansureis Parilti007 Al bendende o kadar 17 haftalık oldum 6 kilo verdim mide bulantısı nedir görmedim 😂 gören asla anlamıyor hamile olduğu mu😂 Uyku ve halsizlik harici asla hissetmiyorum ilk çocuğumda böyle değildim bu kadar rahat değildim yani🥹
Merve_kucuk Parilti007 Merhaba ikiz gebeliği beta değerinden anladımı doktorunuz yoksa keseleri görünce mi anladı
Semagzll Parilti007 bu ben ya bı kanamam olmuştu baya çektim 20. Haftaya giricez hala hissetmiyorum bende çift yumurta ikizine hamileyim birde 😀😀
Parilti007 myangelson yok yani kastım niye midem bulanmıyor falan değil de her an doktora gidesim var önceki ikizlerimin kalbi durduğu için paranoyaklık yapıyorum galiba
Parilti007 Merve_kucuk tüp bebekti benimki iki embriyo koydurmuştuk ve transferden sonra 5.gün 130 gibi çok yüksek bir rakamla öğrenince kendim de demiştim ikisi de tutundu kesin diye çok şükür. O yüzden biz çok zorlanmadık anlamakta keseleri de ayrı ayrı gördük :)
myangelson Parilti007 o ayrı bir durum ama kötüyü düşünmeyin Allah’ın izniyle herşey güzel olacak devam edecek 1 aya belki hareket hissetmeye başlarsınız içiniz daha rahat eder
Parilti007 Semagzll ay keşke şimdiden hissetsek bi tekme mekme de içim rahatlasa😂 siz hissetmiyor musunuz 🥹
Semagzll Parilti007 hayır ya bazen kalp atışı gibi bişey oluyor acaba bu mu diyorum ablamlara soruyorum öyle olmaz diyorlar aynı tüp bebek birde insan çok istiyor hissetmek falan 😀 dışarıdan gören bile hamile olduğumu anlamiyor pazar teyzem gördü kızım hamile değilken daha iyiydin diyor 6 kilo verdim de ben 😀😀
myangelson Hayalimsin benim hala mide bulantıları devam bir de bu ara kasık ağrısı ve bel ağrısı eklendi 18+2 haftaligiz 😅
Hayalimsin myangelson benim daha minnak 8 haftalık ama yinede ben burdayım annecim diyor 😃Allah sağlıkla butun annelerin bebislerine kavuşmasını nasip etsin inşallah 🤲🤍😇
Balbebek012 Parilti007 büyük nnimet 😆 ahahaha 9.haftaya kadar fenaydım 9,dan sonra rahatladım şimdi 12 haftalık hamileyim hamile olduğumu unutuyorum bile çok şükür çok iyiyim🥰🥰🥰 bence böyle geçirmek daha güzel şanslıyız kız
hsezenysr 12 haftalık hamileyim hiç bir belirtim yok bugün cinsiyet partimiz var sanki benim değilmiş gibi geliyor 😃