Kubradvc Kızlar selam çatlatma iğnesi olduktan sonra dikkat edilmesi gerekenler var mı yada beslenme açısından önemli olan şeyler tecrübeli anneler yardımcı olabilir misiniz 🌸
Aysenur22- Kubradvc hayır yok sadece doktor bu saate ilişkiye girin diyor ve gün aşırı ilişki oluyor vende yaptım pazartesi günü bugün yumurtalama günü inşallah olur
Kubradvc Aysenur22- evet bizede gün verdi onlara uyuyoruz bakalım Rabbim nasip etsin bizede 3 senelik evliyim ilk günden beri anne olmayı istiyorum 🥹
Buseeeee66 Aysenur22- doktor bana saat falan vermedi dedi ki iğneyi al hemen vur sonra gün aşırı ilişki dedi
Aysenur22- Kubradvc inşallah olur bende bı yıl oluyor bu ay sonu o yüzden tutsa haber veririm de inşallah bakalım
Mrwezyn1 Buseeeee66 canım bana da saat vermedi 24 Ekim sabah saat 10 da vuruldum 25 Ekim akşam ilişki dedi sadece burada 12 36 48 saat falan diyorlar da bende anlamadım olur inşallah ya sen gönlünü ferah tut
Buseeeee66 Mrwezyn1 bende 25 ekimde sabah 10.40 da vuruldum sabahına ilişki oldu . Doktor belirtmediği için riske atmak istemdim
Mrwezyn1 Aysenur22- yani bazıları 24 36 saat yazmış 24 saat geçtikten sonra olur bence bizim ki 30. Saatte olmuştu
Mrwezyn1 Buseeeee66 bencede riske atmamak daha iyi sanki. o zaman beraber bekleyeceğiz inşallah çok güzel sonuçlar alırız. Sizde pcos falan bir sorun var mıydı
Buseeeee66 Mrwezyn1 ben bide şunu merak ediyorum yumurta 24 36 saat arası çatlıyorsa neden günaşırı ilişki öneriyor doktorlar Sperm sorunu yoksa her gün yapılması gerekmez mi
Mrwezyn1 Buseeeee66 bana gün aşırı demedi canım Çarşamba ilişki oldu perşembe iğne cuma ilişki cumartesi ilişki ondan sonrasını size bırakıyorum dedi. bence sperm sorunu yoksa iki defa bile olabilir ben bir yerden duymuştum ve öyle yaptım