semrabgt Miniklerinannesiyim bebek dönüyor da olabilir eğer çok çok şikayetin varsa bi doktoruna da söyle istersen
semrabgt 12_annee ay ben başıma gelecekleri hiç bilmiyorum 😂😂😂 başıma gelecekleri bilmeden son günleri gezerek geçiriyorum işlerim bitti 😂 korku az var uyanık olmak biraz değişik olacak ama sonrasını hiç düşünmüyorum 😂😂 bakalım neler gelecek başıma
b_u_s_r_a_61 Nursel_2738 ne dedi doktorunuz var mı bir haber benim yine acıklığım yok sabrım kalmadı ya ne sancı hiçbir belirtisi yok
Nursel_2738 b_u_s_r_a_61 yok canım bakmadı açılmaya nst de biley yok eve gönderdi 40 ı bekliycez galiba bi atak yok sadece belim ağrıyor
b_u_s_r_a_61 Beyzakeles allahım bizede nasip etsin inşallah nasıl anladınız suyunuz geldımı doğum hikayenizi de bizimle paylaşırnısınız
b_u_s_r_a_61 Nursel_2738 40 nı ne zaman dolduruyor sun doktor gününe kadar gelmezse suni sancı veririm dedimi
Nursel_2738 b_u_s_r_a_61 29 Ekim de tam 40 oluyoruz bişey demedi pazartesi nst için gel dedi heralde artık ondan sonra mı karar verir bilmiyorum
b_u_s_r_a_61 Nursel_2738 bende salı günü gidicem ozamana kadar acılman olmazsa doğumunu tekrar konuşuruz dedi
b_u_s_r_a_61 Normal istiyorum suni sancı vericem gelmezse dedi ben istemiyorum kendi sancımj çekmek istiyorum
Nursel_2738 b_u_s_r_a_61 ya ona da iyi değil kendi sancın daha iyi diyorlar da inşallah kendi sancımız gelir sizin randevu ne zaman
b_u_s_r_a_61 Nursel_2738 inşallah ya gelsin artık bebişlerimiz senin benden önce olur gibi doğumun ☺ öyle hissettim nedense
Nursel_2738 b_u_s_r_a_61 valla benim pek ümidim yok nst de biley çıkmıyor o da bütün çömelerek ev sildim biraz açılıp ağrı verir diye bana mısın demedi 😂😂
b_u_s_r_a_61 Nursel_2738 bu gidişle sezeryan gözükmesin bizede ilk gebelik ler de gecikme olur derler ama kişiden kişiye değişir bence
b_u_s_r_a_61 Nursel_2738 bende dün sildim süpürdüm gene tık yok bizimle aynı olan biri daha vardı o kişi bu sabah yapmış doğumu artık sabrım kalmadı bu arada bebeğim erkek senin peki