2princessmother b_u_s_r_a_61 keyifçiler bu bebeler valla 😂 dışarı çıksalar keyifleri bozulacak biliyorlar Emmek için ayakları çimdiklenecek burunları sıkılacak Aşısı var iğnesi var 😂 bende olsam gelmem bacımm
2princessmother Rueemeysa valla bende nasıl baş edicem nasıl koruyucam küçüğü diye düşünüyorum 🥺 kızım bana çok düşkün hiç paylaşamıyor beni yanıma kimseyi yakıştırmıyor bebek gelince nasıl olacak hiç bilmiyorum 🤦♀️
dlrbdrd 2princessmother valla garip bir şekilde hiç heyecanım yok 😂😂 uygulamaya göre 3 gün ama hiç bir belirti olmadığı için sanki 30ların başındaymışım gibi geliyor malesef 😂
2princessmother semrabgt offf sorma yemin ederim midem varya 9 ay boyunca kusmadığım bir gün olmadı bulantıdan değil yanmadan 🤦♀️
2princessmother cactus123 az kalmış valla 🙈 son zamanlar geçmiyor gibi yaa sanki Sağlıkla kavuş inşallah canıııım 🤍
b_u_s_r_a_61 2princessmother 😂 ayy sesli güldüm allah seni onu doğru dedin valla ekmek elden su gölden
Miniklerinannesiyim 2princessmother son 52 kaldı cok şükür bizimde sezeryan eger öncesinde acil bişey olmazsa 38+5te dogucak inşallah
Miniklerinannesiyim 2princessmother amin inşallah hepsi sag salim gelsin rabbim emeklerimizi heveslerimizin karşılıgını boşa çıkarmasın inşallah
2princessmother Bhrdnz demii o kokusu 🙈🙈 Allah’a şükürler olsun Sağlıkla gelsinler Allâh herkese nasip etsin bu duyguları