Gulso medipol megada gulseren hanım var bi bakabılırsın ben reyaptaydım ama bebegım cok gerıden geliyordu ve suyum bitmişti.Reyaptakı doktora kalsa(neredia) her seyım önde gidiyordu.Kanuni ve cam sakuradaki doktorlarda aynı sekilde geride oldugunu ve bir haftalık bile suyum kalmadıgını acıl doguma alınmam gerektiğini soyledi.8aylık hamıleydim.Bende apar topar medipolde dogum yapmıstım.İyi ki orada dogum yapmısım dedim ayrıca reyapla arasında pek fiyat farkı yoktu.Kuveze fln da almamıslardı cocugumu.Ayrıca anne bebek dostu bir hastane kanları igneleri bebekle alakalı ne varsa hepsini senin yanında yapıyor.Baska odaya götürme fln yok.Bide en güzeli senin gögüsünde kokunla birlikte geliyorsunuz.Direk ten tene temas yapıyorlar.Senide o sekilde sedyeyle birlikte indiriyorlar.(zorunlu sezeryan olmustum ben)Hemsirelerde prenses gibi davranıyorlar sana.2saatte bir bebeğin emzirilmesi gerektigini soyleyip odaya gelip sana yardım ediyorlar emzirme konusunda.Ardından hastnaeden cıkmadan bashemşire odana gelip sana bebek hakkında bilgi veriyor evde yapman gerekenler vs.Bide emzirme danısmanı gibi hemsirelerin yanına gidebiliyorsun.Dogumdan sonrada sana yardımcı oluyorlar.Her şeyi anlatıyorlar.