Papatyam2608 Ya kızlar geçen gittim doktora sormayı unuttum kese göründü şükür ama kabızlık devam ediyorum ya bugün labıya çıktım biraz ıkınmak zorunda kaldım transferde ıkınmıltım birşey olmadı şükür ama bu kabızlık geçmiyor bunalttı beni korkuyorum bi sıkıntı olacak diye
xEndless Papatyam2608 kuru kayısı ye birde hoşaf iç o çalıştırır bağırsaklarını bende öyleyim normalde cok afedersin hergun tuvalete çıkardım hamile kaldığından beri 3 gunde 1 çıkıyorum kuru kayısı tüketince iyi geliyor
KurabiyeninAnnesi123 Papatyam2608 ilk hamileligmde bende ıkınarak zorladm kendimi cok kötüydüm kendimi zorladgm icin kanamam olmuştu bebege birsey oldu sandm doktorumla görüşüp acilden giriş yaptm cok şükür bir sorun yoktu zorladigim icin makattan kan gelmiş 2. Ye hamileyim kabız olmamk icin yemek yanlarinda acı yiyorm cokta severim sayesinde kabız olmadm ilki ders oldu tuvalete cikamadigm icin ölüyordm karin ağrişından 🤦🏼🤦🏼 çok kötüydü Allah kimseye yaşatmasn yaşadığımı🤲🏼
Melek38_ Papatyam2608 Bizde 7 haftalıgız bende aynıyım dün biraz kayısı yedim bugün tuvalete çıktım ama ne çıkma😓 makatım yırtılmış kan geldi. Hergün kayısı mı yemeliyim.?Zaten mide sorunum oldugu için acı yiyemiyorum 🥺 Bu konuda tecrübeli olanlar yazabilir mi?
Dilaraa_ Papatyam2608 bende de vardı ilk haftalarda, günlerce tuvalete çıkamadığım olmuştu, ıkınmaktan bişey olmaz korkmayın geçiyor ama 10.haftadayım şimdi, baya azaldı. Bol su için, ben armut yiyorum, üstüne su içiyorum iyi geldi 👍
Papatyam2608 xEndless ya bana fayda etmiyor ama yine bi hoşaf kaynatıyım tekrar bende öyle ya zorlanıyorum bebeğe bişey olacak diye korkuyorum
xEndless Papatyam2608 Ben ilaç kullanmak istemedim bağırsakları iyice tembelleştirşr diye korktum ama siz çok kötüyseniz doktorla konuşun ona göre ilerleyin
Papatyam2608 KurabiyeninAnnesi123 ay evet kötü gerçekten ama o derece değil ya makatan kan gelecek kadar değil devam ediyor sadece kabuzkıj o moralimi bozuyor
KurabiyeninAnnesi123 Papatyam2608 kuru kayisi ye canm ben suyu cok içiyordm ama onun dışında kuru yiyordm bagirsaklarm tıkanmş o yüzden cok zorlk çektm
Papatyam2608 Dilaraa_ ay inşallah benim de geçer ya çıkıyorum ben şükür biraz zorlanıyorum ama bebeğe bişey olacak diye çekiniyorum her lavobaya çıktığımda korkuyorum