Yektek22 merhabalar, çok geçmiş olsun🌺 sizinle tamamen aynı şeyleri yaşamışız, iki kere düşüğüm oldu biri boş gebelikti, bende de pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı. İki gebeliğimde de hemen hamile kalmıştım ve şimdi tekrar tekrar denememe rağmen hamile kalamıyorum. Aynen sizin gibi önceden çok rahat hamile kalmıştım şimdi neden olmuyor diye çok üzdüm kendimi stres yaptım. Doktora gittim bende ne sorun var yoksa kürtajlar mı benim rahmimi etkiledi diye, sonra benden hormon testi istediler hatta beyin emarı istendi falan ve prolaktin hormonu yüksekliği tespit edildi. Yani o kadar çok stres ve üzüntü benim hormonlarımı etkilemiş ve bu benim hamile kalmamı engelliyormuş. Şu an prolaktin yüksekliğinden dolayı ilaç kullanıyorum bunu düşürmeye çalışıyoruz. Tabi bunun yanında doktorun uyarısı da asla bundan sonra stres yapmayacaksın rahat olacaksın oldu. Yani canım istersen sen de bi hormon testi yaptır, bunun dışında da senin de benim de rahat olmamız gerekiyor. Seninle tamamen aynı şeyleri yaşadığımız için yakın hissettim. İnşallah yine bir an önce o mutlu haberi alırız ve sağlıklı bir gebelik yaşarız