Cheryy1 Kızlarr bebisler ne durumda 😊 ben bugun detaylı ultrason yaptirdim cok şükür güzeldi 20+5 haftalık 460 gr 🧿🤍
Emsal_swvinc1 Cheryy1 bizde dün yaptırdık detaylı ultrason şükür bişey çıkmadı 470 gr çıktı kilomuz 21 haftalığız , sağlıkla gelsin bebişlerimiz🐣🌸
Cheryy1 Emsal_swvinc1 maşallah 😊 ben okadar heyecanli gittim ki herşeyi yedim neredeyse güzel dursun yüzünü gorelim diye 😆
Zlmm Benim 21+1 350 gram civarı dedi doktor ama detaylı ultrason değil normal ultrasonda dedi. Burada yazanlara göre az geldi bana ama Bi sıkıntı olmaz inşallah
9Busra9 Zlmm 21+1 de benimde 350 gramdı olması gereken zamanda olması gereken kiloda demişti doktorum
Zlmm 9Busra9 bana da normal dedi doktor da burda 20-21 haftalık olanlar 500 grama yakın olduklarını yazmışlar bebekten bebeğe fark ediyor demek ki
Cheryy1 gmdy masallah 🧿😊 sağlığı yerinde olsunda gerisi onemli değil ☺️ yinede merak ediyoruz iste ☺️ hemde sohbet muhabbet olsun🥰
sinem93- Cheryy1 eşim tam bir Osmanlı tarihi hastası olduğu için Mete Han isminde karar kıldık 😅 siz ne düşündünüz ?
Cheryy1 sinem93- yaa benim esimde Alparslan Metehan falan sunmuştu secenek olarak 😆 ama Aslan yağız yada göktuğ daha hosuma gidiyor. Göktuğ ismini böyle populer oldugu icin degilde esimin ve benim isimlerimizin ilk 3 harfleri olduğu için düşündüm 😊Aslan yağız da icime cok siniyor kararsizim 😊
Emsal_swvinc1 Cheryy1 bizde Göktürk düşünüyorduk ama yavaş yavaş Göktuğa da kayıyo gibiyiz bide Kaan Alp var tabi 😂kafalar karışık