Kayraninnannesi Ya kızlar belki çok güleceksiniz ama ben köfteci yusuf’un köftesini çok severim bugün aklıma böyle birşey geldi hani köftesini kendim yapıp uğraşana kadar direkt Yusuf’tan alıp küçük küçük yuvarlasam nasıl olur? hem tad olarak hem görünüş olarak 😅
minikbebegim06 Kayraninnannesi çıkan haberlerden sonra ben kasaptan bile kıyma almaya korkuyorum nasıl cesaret edeceksiniz 😂
Melek38_ Alpmom__ KurabiyeninAnnesi123 minikbebegim06 aslında arkadaşlar en güvenilir hali şimdi neden diyecek olursanız ankaradaki depolarını felan kapatmışlar bazı etleri imha etmişler. Tekrar analiz olur diye normal et kullanıyorlardır. Veya vatandaş kendi analiz eder diye. Ammavelasil bende gidip almam, yemem sinekte bile küçüktür ama mide bulandırır. 🥴
Alpmom__ Melek38_ Hiç belli olmaz . Daha kötü ne olabilir diye düşünürken hep en kötülerini okuduğumuz için … Bende güvenip yiyemem artık 🙄
KurabiyeninAnnesi123 Melek38_ bende bayılırm köftesine hatta hic bir yerin köftesine değişmem bu olay patlak vermeden önce eşime bayadir gitmiyoruz gidelim dedim ertesi gün sosyal medyaya düştü bunu yapan da bir müslüman içler acısı hale geldi bu olaylar her gün yeni bir vukuat müslüman ülke degilde gevur ülke gibi sonumuz hayir olsun yabanci ülkelerde bu kdr iğrenç şeyler duymadk
minikbebegim06 Melek38_ domuz kullanmaz başka bir şey kullanır katkı maddesini artırır valla asla güvenip alamam 😬
Ecemom_ Kayraninnannesi köfteci Yusuf’un köftelerinde soya sosu var yalnız hamileysen önerilmez soya sosu. Ben de çok severim o köfteleri ama hamileyken tercih etmiyorum.
Melek38_ KurabiyeninAnnesi123 sormayın bizde olay çıkmadan 2 hafta önce gitmiştik🥴 kardeşimi olay çıkmadan 1 hafta önce köfte almışlar. Bir arkadaşım 4 kilo et, kıyma, köfte olarak alışveriş yapmış hepsini attı
Hilalyrdkl Ecemom_ yaa bilmiyordum gerçekten . Ve geçen ete katıp yapmıştım gayette yedik bişey olmaz heralde çok katılmıyor ya o sos tuzlu olduğu için .