Hgergy Sabah baktım ikinci çizgi var aynı markadan bida yaptım negatif.. Markası laboquick Kan verme şansım da yok düşün düşün kafayı yedim 😭
HafizeVrr Hgergy seni ümitlendirmek için demiyorum ama bu pozitif. Diğer yaptığın test bozuk. Ben 8 ay yaptım hiç böyle silik çıkmamıştı. Sen yarın sabah tekrar yap bence var💖
Hgergy İki üç saat önce yaptığımda da çizgi çıkmayınca bıraktım demin tekrar baktım yine böyle olmuş. Bozuk mu hamile miyim anlamadım gitti :(
BabyPelargos Hgergy bu kadar uzun süre bekleyince testler geçersiz sayılıyor. İlk 5 dk içinde çıkması lazım
Hgergy BabyPelargos evet doğru ama daha önce bu markada böyle bişey görmedim. Kuruma çizgisi bile olmuyordu. Bugün yaptığımda da aynısı oldu anlamadım. Kan verme şansım da yok kaldım öyle
BabyPelargos Hgergy predictorde çok uzun bekledikten sonra bile böyle çizgi görürseniz hemen kan verin :)))
Fatma_ecrin12 İlk 5 dk içinde eğer çift çizgi varsa gebelik vardır ama bekledikçe 2.çizgi de çıkıyor benim de ilk başta böyleydi ilk başta çizgi yoktu 1.5 saat sonra bakınca 2.çizgi belirmişti
Hgergy HafizeVrr teşekkür ederim, normalde ben de hep bu markadan yapardım hiç silik falan çıkmazdı sonradan çıkmazdı. Yüksek ihtimalle bozuk çıkacak ama yine de düşünmeden edemiyorum. İnşallah dediğin gibidir 🌸