Ogretmen Abcdfghe ben de şu an senle aynıyım. 1 haftadır göğüslerime dokunamıyorum bile ve artıyo acısı. Başka hiç belirti yok. Bekliyoruz bakalım
Aysenur22- @2418 Ben umudumu kestim ya cesaretim de yok cuma günü test yapmaya gene anket yapicam ama ben yapamicam
Aysenur22- Arkadaşlar sorun varrrrr ben şimdi böyle bı ıslaklik hissettim aşırı yoğun şekilde lavaboya gittim çok afedersiniz akıntı böyle katı olur lastik gibi mukuslasir ya onun kan versiyonu gelmiş adet mi oldum acaba bata 4 gün var
Esmasin Senonif benimde bat 4 Kasım ama iğnenin etkisi geçmemişmidir diye yapamıyorum zor tutuyorum kendimi inşallah vardır çok sevdindim adına 🥰
Nilayy95 Kızlar günaydın bat 3 kasım. Prodoctor test ile yine test yaptım ilk beş dakikada aşırı silik çizgi belirdi 🥹 çarşamba gününe doktora randevu aldım. Dün hiç bi şey çıkmamıştı umarım testte yanlış değildir. Sizce hcg kaç olunca testte görünüyor?
2418 Nilayy95 HCG baya ilerlemesi lazım ki idrarda gözüksün. Benim kanda bile yok bırak idrarı 🥹3. Bebiş gelmek istemiyor
Nilayy95 2418 geçen ay kimyasal olmuştu benimde ikinci bebiş ama ikinci evliliğimden ilk bebişim . 3 yılı geçiyo evleneli . Evliliğimiz otursun diye bekledik. İnşallah olur 🙏🏻