Aysenur22- 2418 ayyy evet benim 1 kasim çatlatma iğnesi yaotim heycanla bekliyorum inşallah güzel sonuç olur
Burcu__0506 2418 yarın yumurtlama günüm ama bu sefer değerlendiremiyorum diğer geçen ay değerlendirmiştik İnşallah bu sefer sağlıcakla varsa tutunur 🫶🏻
2418 Innerglow 2 gündür kasık ağrım var batma gibi iki günü de değerlendirdik bu hafta başladık bebek istemeye 🥹
Asyarslan60 Innerglow benim de öyle gösteriyor bende takip ediyorum hala göremedim Tabi regl düzensiz benim,döngümün 13.günündeyim koyulasmadı bile
Mommyarzu  Innerglow Canim ben ilk defa ovulasyon testi yaptim anlayamadim catlama olmusmu heryerde farkli seyler yaziyor anliyorsaniz bakarmisiniz
Nazaralyrk73 Asyarslan60 cnm sen duphaston u adetin kaçıncı gününde başladın benimde adet düzensizliğim var
2418 Denizlina09 benimde kızım 4 yaşında 2 yaşında oğlum var üçüncüyü istiyorum ama erken mi bilemedim yaaa bu hafta denedik 1 Kasım adet günüm
edis22 Denizlina09 benimde 2 buçuk yaşında bir oğlum var bizde 2 sene sonra bu ay ilk denememiz oldu 2. İçin🤭 bakalım hayırlısı
2418 Innerglow he uygulamadan baktım bugün mûş ve bugün korunmasız olduk artı kasıklarım ciddi şekilde ağrıyor yaniyor
2418 Denizlina09 bende öyle diyordum 2. Olduğunda hastanede ağladım birdaha asla yapmam çocuk falan diye ama bak 2 yıl geçti aradan 3. Yü istiyroum 😁😁
2418 ayseguloks nasıl anlıyoruz yumurtlamayı benim 2 gündür şiddetli kasık ağrım var dün yumurtlamaymış degerlendirdik