Hnfcls canmyavrum tabiki eskiden devlette çok cocuk vermeleri vardı cocuk oldu diyip evlatlık veriliyordu aynı şey para uğruna artık insanlar inansanliklerini vicdanlarını şeriflerini namasunu satar oldu rabbim muhafaza eylesin evlatlarımızı bizleri🤲
Bett2206 Medilife ta geçen yaz arkadaşımın bebeği 9 gün kaldı çok şükür hiçbir şey olmadı bir de beylikdüzünün engi hastanesi olarak biliniyor 🥺
Simasu14 ilaydamom_ canm senin önerinle pazartesiye randevu aldım gideceğiz bize baya uzakmis, özel aracımız olmadığı için 01.30 saat sürüyor. Sen hangi doktora gittin ve randevu aldığımda doktor ismi falan yoktu. Birde normalde perinatoloji takipliyim ama randevu yoktu vermedi
ilaydamom_ Simasu14 ben perinatoloji takipliydim canım. Ilk bende herhangi bir kadın doğum doktoruna randevu aldım. Özel sağlık problemimden dolayı bir sonraki randevuyu perinatolojiye aldım. Sonraki kontrollere de hep elden kağıt verdi perinatoloji. Asla pişman olmazsın ilgi alaka anlamında. Allah işini rast getirsin. Bizim aracımız var ama biz de esenyurttan kalkıp gittik hep
Gamzeumay canmyavrum baska biri demis zaten onu siz icin yazmadim 🙂 bnde özele gidiyorum ona bakarsaniz 2.dogumum olucak 2side özeldi özel diyede hepsini karalamak olmaz zaten hastaneler belli benim yasadigim yerde devlette bile ne vukatlar dönüyor allah bilir o yüzden dediklerinize katiliyorum rabbim yavrularimizi olelerine dusurmesin
Zuhal_Y Devlette dogum yapilmiş ozele sevk edilmis demekki devlleteki dr ile is birligi icindeler. Cocuklarin bazilari saglikli ise neden sevk vermişler . Para icin herseyi yapan insanlsrdan korkarim. Gamsiz ve vicdansiz olurlar.
Zeycannn canmyavrum büyük ihtimalle öyle olacak ben de çok kararsız kaldım şimdi benim sezeryan olacak şehir hastanesinde muayene oluyorum doğumu Kocaelinde özel bir hastanede düşündüm bakacaz artık duruma göre
Zeycannn canmyavrum çok teşekkür ederim inşallah sizde çok iyi insanlarara denk gelirsiniz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Papatyamm63 canmyavrum emin ol daha fazlası var sadece bunlar söylendi başka şehirdede olduğunu düşünüyorum
Buse00 Allahından bulsun hepsi bende araştırıyorum fiyat nedeni ile daha önce doğum yaptıgım hastane ve doktoru tercih edeceğim
canmyavrum Buse00 aminn🤲🏽bende araştırıyorum fiyat yönünden.daha önce gittigim özel hastaneyi aradım 2 ay önce 25 bindi yqnlış hatırlamıyorsam şimdi aradım daha 32bin dediler ve dogumun ocak sonunda o zamana kadar Allah bilir ne kadar olack🤦🏻♀️
Ayssemir Deryadgm Bende ona gidiyorum 30 haftalık hamileyim bende nereye gideceğimi bilmiyorum çok canın sıkkın siz bi doktor bulursanız buraya yazar mısınız 😔 rabbim sağ salim kucağımıza aldırsın hepimizi
Deryadgm Ayssemir siz kaç haftalıksınız ben 38 en son 34 de gitmiştim şuan izinde zaten salı günü gelcekti,aslında doktordan memnunum ama hastane hiç iyi değil eşimde zaten hiç istemiyor orda doğum yapmamı,esenler medipole randevu aldım pazartesi gidicem
Deryadgm Ayssemir sizin daha erkenmiş hemen başka yer bakın medipole gidebilirsiniz nerde oturuyorsunuz
Ayssemir Deryadgm Evet Albert hoca gerçekten iyi bir doktor ama hastane maalesef bide böyle haberler çıktı çok canımız sıkıldı herkes gibi😔