minikmucizem20 Kızlar trendyoldan sarılık örtüsü aldım ama hardal sarısı göndermişler bu renkte olur mu sizce yoksa iademi edeyim https://mutluresim.com/images/2024/10/18/1XPgyj.jpeg
gulcicek0 minikmucizem20 bundan saçma bir şey yok sarılık örtüsü ne ya çocuk sarılık olduğu zaman bu örtü mü geçiriyor
MiracAlpinveUmutunAnnesi minikmucizem20 İlk oğlumda bende yapmıştım ama yaptıktan sonra çok saçma geldi bana. Bo faydası yokkii bunun ya
Meliyda minikmucizem20 bu örtüler hakkında yydbü doktorumuz şunu dedi bebeklerin üzerine sarı örtü örtmek göz yanılmasına neden olabilir sarılık olsada fark edilmeyebilir dedi
Aylaa123 minikmucizem20 bebek sizin kanınızla beslendikten sonra doğdugunda kan kendi kanına dönmeye başladığı vucudu kendi kanının bir maddesini üretmeye başladığı için oluyor bebekler sarılık . Örtüyle geçicek bir şey mi bu 😂
minikmucizem20 MiracAlpinveUmutunAnnesi evet benimde annem yapmış kayınvalidem falan bende aldım her ihtimale karşı ama iade edecem
secondmylife Sarılık örtüsü diye bir şey yoktur. Kanın içindeki bir maddeden kaynaklanan sarılık bir örtü ile geçer mi sizce? Üstelik çocuğun üzerine bunu örterseniz cildinin sarıya döndüğünü anlamazsınız bile çünkü gözünüz alışır.
Meryoss minikmucizem20 bence çok saçma sarılık olmasin diye bol bol besle bebeğini sarılık oldugunda bile mavi ışık veriyolar sarı tulbentin ise yaradiginu düşünmüyorum
Melike_00 minikmucizem20 bunun hiçbir faydası yok tam tersine zararı var. Çocuğun yüzündeki sarılığı fark edemeyebilirsin o örtü yüzünden.
teachervera minikmucizem20 Canım inanmıyorum böyle şeylere parana yazık ihtiyacın olan başka bir şey al bence
Nesonunbeybi @“Gulayada” minikmucizem20 böyle şeylere inanmayın lütfen, büyükler der farklı şeyler de der biraz araştıralım artık her şey elimizin altında ..
myavocado minikmucizem20 sarılık örtüsü bebeğinizin sarılık olmasını engellemez, aksine örtüden dolayı göz yanılması olup bebeğin renginin sarılığı fark edilemeyebiliyormuş. Tehlikeli yani bir bakima bence kullanmayın