rumisam Yaşayan var mı mahvoldum midem bulanıyor yanıyor az önce ne yediysem çıkardım midem resmen öğütmüyor yediklerimi affedersiniz sabah yediklerim duruyordu hadi boşaldı midem yanmaz diye teselli ederken kendimi midem cayır cayır şuan napabilirim 😣
Hzldem rumisam suan bende yanmadan kıvranıyorumm perisanim soda süt herseyi denedim gasvin duo diye bir surup var dr vermisti ondan ictim 15 dk sonra yine yanmaa dayanamiyorum artikkk 😔😔😔
Nazar_salcan 38+3olduk yeni güncelleme olarak bendede başladı mide yanması bulantı kusma yok ama o his coo kötü Allah hepimize kolay doğum nasıp etsin tatlı şeyler yememeye bak tatlı bsyler yiyince iyce yanıyo
rumisam Nazar_salcan ayyy bugün çayın yanına iki parça halka tatlı yediydim o mu beni böyle mahvetti 34 ten beri yanıyor midem ama bugün bambaşka yanıyor
rumisam Hzldem ben ilaç kullanmamak icin dayaniyordum ama çok fena artık olmuyor mahvetti beni sanırsın lav yuttum bende de ise yaramıyor söylenenler napcam bilmiyorum 😕
rumisam Nazar_salcan sade tahin bı kaşık ye dediler yaptım iyi geldi tamamen geçmedi ama hafifledi sende dene istersen