Kumru82 Kızlar merhaba ben bısey sormak istiyorum 5+6 hamileyim üçgün önce kahve lekelenmem oldu ve acile gittim progestan verdi doktorum ıkıncı gün kesildi çok şükür Peki progestan kullanırken tekrar lekelenme yaşayan oldumu ilaç çokmu etkili yok sa kanama yada lekelenme olacagı varsa oluyrmu
tugbamehmetbaki Kumru82 progesterone olmasını engelliyor ama olursa da telaşlanmayın doktorunuza sorun Ben 27 haftalık hamileyim halen kullanıyorum Onun bir zararı yok hatta artık Uykularım tutmuyor diye içiyorum
Edaasik Kumru82 benim bi arkadaşımda tehlike vardı progestana başladı ve hep lekelenme oldu doktor norml vücüt ilaca alışcak demişdi. Bende kullandım ama cok şükür birşey olmadı 2. Ayıma girmeden bırakdırdı herşey yolunda dedi
Kumru82 tugbamehmetbaki Sağol canım bana vajinal uygulamamı söledi etkili olur diye mrk ettim ogün soramadim
tugbamehmetbaki Kumru82 etkili oluyor Ben çok kullandım da Yani hareketlerine dikkat edersen lekelenme olmuyor bir daha ama olacaksın da olur yani �çini rahat tut dua et bol bol
Seda5892 Kumru82 leke geldi hastanede yattım hastaneden çıktığım an tekrar oldu hemen geri yatışım yapıldı günde 3 taneye çıkardı o yüzden
Kumru82 Edaasik çok şükür canım ben ıkı hafta kullanıcam dr gittiğimde söler artık bırakıp bırakmıcamı
Esmaveminigi Kumru82evet aynı hafta da aynı durum benim başıma geldi. İlaca basladik dan 1 2 gün sonra durdu gelmedi bi daha. 4 5 gün sonra çok az gene geldi ve bi daha gelmedi. Allah korusun meleklerimizi inşallah bıraktım ben ilacı
Mervengin34 Kizlar doktor bana 30. Haftamda verdi gunde 3 kere. Bide igne verdi sancin olunca vurdur dedi. Idrar yolu enfeksiyonuna bağlı sancılarım vardi acaba onun icin mi vermiştir boyle son aylarında kullanan var mi
Derininannisi Ben de 23+4 haftalığım ilk zamanlar düşük olmasın diye veriliyor Progestan ilk haftalar da verince sadece yatarken ağız dan alıyordum Şimdi de rahim ağzı daralması olduğu için verdi erken Doğum olmasın diye son aylar da da erken Doğum olmasın diye veriliyormuş yani Bana da fitil olarak kullan dedi ama yapamıyorum çalıştığım için ağız dan alınca da baş dönmesi çok yapıyor. Fitil olarak daha mı etkili acaba bilemedim de
Kumru82 Derininannisi bana verirken öyle dedi fitil daha etkili ve dediğiniz gibi baş dönmesi fln yapıyormıs agızdan alınınca
Derininannisi Kumru82 gün De iki kere aldığım için iş yerin de sıkıntı olur diye fitil olarak kullanmıyorum ama baş dönmesi çok yapıyor tabi ki
Mavis72 Kumru82 bende kullanıyorum 10 gündür kanamam olunca doktora gittim rahim duvarın incelmiş dedi doktor erken doğum riski için verdi şimdilik bi sorun yok