Guzelanne56 Dilaraant56 evet evet ben lıse donemını orada gecırmıstım soyadından ve memleket plakasından tanıdım☺️ Dıger yanıta göre de kılon çok degıl gıtmıcek bu kıloya sahıp degılsın doğumdan sonra emzırmeyle çoğu dıger bıde şuan odem şişlik var 19 haftaya göre gayet güzel kılo almıssın
Nazgrr Dilaraant56 bence haftanıza göre kilo alışınız iyi Ben 47 ile hamile kaldım şu an 57 kiloyum 29+3 haftalığım
Dilaraant56 Nazgrr çok dikkat ediyorum ve bol su tüketiyorum kilolu hamile kalınca şişdikçe strese giriyor insan
Pinarkorkmazer Dilaraant56 15 haftalık hamileyim 3 kilo aldım ama zorla yemek yiyorum insülin vurduğum için yemek zorunda kalıyorum tok olsam bile 😣 bir de mutlaka karbonhidrat yiyorum yemeklerde o yüzden kilo aldım
Yasmin444 Dilaraant56 84 le hamile kaldım daha kilo almadım 74 kiloyum 28+5 haftalık alırım belki son ayda
1Ali 60ile kalıp 73kiloyla doğuma girdim, eve geldiğimde 66.50 kilo çıktım tartıda, doğumdan toplam bir hafta sonra tartıldığımda 63.55 çıktım. 10günlük olduk dört gün sonra bidaha tartılıcam bakalım 🥰
mcansu Dilaraant56 bizde 18 haftalık olduk 🌸 benim oğlumda da şimdi kızımda de çok bulantım oldu ekstra kusmalarım oldu çok bende kilolu hamile kaldım 83 ile hamile kaldım şu an 79um neredeyse yolu yarıladık
snoopy 64 ile hamile kaldım, 37+3 haftalığım ve 75 kiloyum. Bana göre çok aldım 😌 Çok hareket edemedim riskli gebelik olduğu için. Son 3 gün, daha da almam umarım 😬
Jasmine2426 Dilaraant56 27 hafta 5 kilo aldım başlangıç kilom 61.5 Şuan 66.5 boyum 1.71💕 Valla dikkat edilmezse çok hızlı geliyor kilo , ben çok kaçamak yapıyorum ama dengeliyorum anca bu kadar oluyor 😂