KurabiyeninAnnesi123 Anneler son adeti 10 mart olan kimler sezeryan olup tahmini dogum tarihiniz nedir
leylos01 KurabiyeninAnnesi123 benim tarihim de 16 mart ama normal doğum istediğim için aralığın başı da sonu da olabilir dedi doktor
Neferut KurabiyeninAnnesi123 Benim de 10 Mart. 38 + 2-3 lerde alırız dedi doktor sezaryen olacağım. Aralığın 2’si 3’ü gibi olur sanırım
Kbrtrkglkskn 16 Mart benim detaylı ultrason da 26 Mart olarak hesaplanılsın dendi oradaki doktor. sezeryanım olacak bir sıkıntı çıkmazsa 15 Aralık gibi alırız dedi doktorum.
Damyavuz Kbrtrkglkskn benim de 30 Mart pazartesi kontrolüm var. 3. Doğumum gün verir mi acaba doktor ? Sizi 38’e kadar bekletiyorlar değil mi ?
KurabiyeninAnnesi123 Damyavuz ilk hamileligmde 28 marta hamile kaldm 23 aralkta almişti doğuma 38+4 de sizinde tahmini 26 27 aralik icinde alır
KurabiyeninAnnesi123 Leyla-_-01 doktorum şu zaman alırız demedi hesaplayinca kasım sonu aralik başı gbi oluyor 38. Hafta da
cavusdamla58 Leyla-_-01 benimde 8 mart 🤗 devlet hastanesine gidiyorum daha bir şey diyen olmadı bana benim hesabıma göre bende aralığın ilk haftası diye düşünmüştüm sezeryan olacağı için
KurabiyeninAnnesi123 Neferut yaaa beni de öyle alir sanirm 38 in içinde alicagi kesin de kontrolleriniz kaç haftaya düştü 31+5 iz 3 haftaya düşürdü😊
Neferut KurabiyeninAnnesi123 ben tansiyondan dolayı her hafta gittim bu ay. Normalde ayda bir gidiyorum de bakalım belki düşürür. 3 haftaya düşmesi de iyi olur benim için tam 1 ay sonra gitmek zulüm gibi oluyor 🥲
KurabiyeninAnnesi123 Neferut hafta gittikçe kontrol süreleri de düşüyormuş doguma birsey kalmadi gerçi 3 35 de 2 haftaya düşüyormş