Zeliha66 Annemioluyorum yarımçay bardagı ılık suyun içine 1caykasıgı tuz 1çaykasıgı karbonat ile gargara yap. Apsen faln varsa doktora git mutlaka gecmis olsun canim
Melis_teker Annemioluyorum ALLAH yardimcin olsun bende 18 haftalik hamileyim benimde cok agriyo bu Aralar karanfil koydum agriyan yere kesti agri Olsada olmasa da karanfil Muhakkak koy cok iyi geliyo
Zeliha66 Annemioluyorum önce kadın dogumcundan kagıt aliyosun tedavi olabilir diye sonra dişci ye gidersin o gerekeni yapar canım
Elra Annemioluyorum veriyor canim benn largopenle minoset kullandim yorganlari isirarak agliyordum cok kotuydu allah yardimcin olsun insallah
Annemioluyorum Zeliha66 bende simdi yaptim azaltti biraz ne kadar tutuyoruz bu suyu agzimizda suresi var mi?
Zeliha66 Annemioluyorum 3 4 kere ard arda normal gargara yapar gibi yap canim. Sık sıkda fırçala ben agrıdıkça tekrarlıyodum gargara yapmayı
Htcgkn7301-- Ben dis dr uma gittiğimde bizim anestezilerimiz gebelik için zararlı değil demişti dr una danış yine de
Annemioluyorum Htcgkn7301-- mutlaka gidecem dr a uyuyamadigum icin gecicide olsa cozum aradim. Ben disciler hicbisey yapamiyor saniyordum demekki yapiliyormus tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin
Busraprtk Annemioluyorum karanfil canım birde diş ağrısı için bir ayet var abdestli oku ama internetten bulayım atayım sana olurmu