Sevgilimmmmmmm Bazen hamile değil miyi diye düşünüyorum keseyi görmeye de gitmedigimiz için daha iyice korkuyorum. Normal mi belirti olmaması. Sadece meme hassasiyeti ve çok az kasık batması oluyor
Guzelanne56 Sevgilimmmmmmm 2 bebegımde de hamılelıgım boyunca olmadı bırını doğurdum bırı karnımda 28 haftalık hemen herkeste olacak dıye bısey yok belkı 8. Haftadan sonra başlar sende bılemezsın
Fatmaacylnn Sevgilimmmmmmm evet gayet normal daha çok erken hissetmeniz için 🥰yakın zamanda hissedersiniz ama hissetmeseniz daha iyi bence mide bulantısı özellikle insanı mahvediyor umarım sizde öyle olmaz💕
gezentianne Sevgilimmmmmmm oglumda ultrasona girmezsem hamile olduguma ikna olmazdım öyle belirtsiz ve rahattım şimdi de 7 haftalıgım bulantım kusmam yok ama kasıklarımda batma var
aley_ckmk24 Sevgilimmmmmmm kız daha ne istiyorsun 😂 14 haftalık oldum öğrendiğimden beri tuvaletten çıkamıyorum istifra etmekten 😂
ZEYNEPPARS_LN 6+6 haftalık hamileyim bende kasıklarım çok ağrıyor mide bulantım benimde olmuyor ilk oğlumda da 2 hafta bulanmıştı 1 kere kusmuştum inşallah bu hamileliğindedir böyle olur
umranyuksel Bende 6 haftalık hamileyim bende de hiç olmadı bulantı kusma falan sadece belim çok ağrıdı adet olacakmışım gibi kasıklarım sızladı göğüs hassasiyeti var bende merak ediyorum olacak mı olmayacak mı diye 🫠