Ebbruc Denizpak sorcam aklımda kuzum, bide fotoğraf atmıştım ya zaten karnım midemden başlıyo muhtemelen çok sıkıştı midem yukarda onunda etkisi var 🥲 inşallah bulur ya 🙏🏻 ay zaten yarından sonraki gün gitcem oğluşumu görmeye 🥰
Denizpak Ebbruc evet herşey etki edebilir haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla Perşembe yaaaa çok güzel ❤️❤️😘
Tomucuk12 Ebbruc ay kuzum cok gecmıs olsun, ben mesela cok fena oldugumda lansor ıc dedı doktor ıcılebılıyomu dedım ıc bısey olmaz artık demıstı doktoruna sor sende
Hka_hilal emel16 öyle büyük bi şey yok sadece aşağıda bi baskı oluyor ama öyle korkulacak sürekli yatıracak gibi değil. Şimdi biraz daha karın da büyüdüğünden bebek de ağırlaştığından hareketler zorlaşıyor ama inanılmaz değil biraz abartmış doktor 😂
Hka_hilal Ebbruc kuzu valla 1 ay gerçekten çok çabuk geçti 🧿 iyi sabırlısın ama ben alıştım her hafta gitmeye 2 hafta oldu zaman çabuk geçsin diye dua ediyorum 😂😂
Denizpak Ebbruc konuşa konuşa birbirimize destek olarak geçti çok şükür anlamadik bile iyidir bak gör herşey yolundadir için ferah olsun ❤️
Ebbruc Hka_hilal hareketlerini hissediyorum ya ondan rahatım galiba ama özlüyorum 🥲 bu sefer gittiğimde 2 haftada bire düşürse diye dua ediyorum bende 😂
Hka_hilal Kızlar gece çok korktum. Tam uyudum gece 1:50 gibi telefon çalmaya başladı öyle uyandım. Bi baktım ekranda “Arayan Numara Yok” yazıyor. Açmadım dolandırıcı filandır diye ama ödüm patladı 😥
dabaxy Hka_hilal tam derin uykudayken olunca insanın yüreği ağzına geliyor gerçekten, açmamakla iyi etmişsin 😊
Ebbruc Hka_hilal gecenin o saatinde kafayı mı yemişler de arıyolar ya, uykudan uyanınca çok korkuyo insan bişey mi oldu falan diye 🥲
Hka_hilal dabaxy yani aklını kaçırmış kim aradıysa benim rehberimde kayıtlı olan numarasını gizleyen biri aramış öyle yazıyor googleda kapattım gizli aramalara 😥😥 gerçekten inanılmaz korktum gecenin köründe
Hka_hilal Ebbruc sorma valla yüreğim ağzıma geldi. Zaten gece kolum çok ağrıdı, dudağımda ilk defa uçuk çıktı. Çok acıyor 😓
Nurlena BTSB elinden geleni yap tabiki gerisi takdiri ilahi ne kadar zor olsada.dualarım seninle haberdar er bizide mutlaka.
Gizm06 Günaydın kızlar uyanır uyanmaz uygulamaya baktım bugün ilk kez 27 hafta oldum, uygulamada bebeğiniz artık doğarsa %90 yaşayacak yazıyor bi ağlama geldi 🥹 güzel bir gün olsun hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım 🙏
dabaxy Hka_hilal uçuk bir virüs biliyorsun yayılmamasın aman dikkat et bağışıklığını düşürür doktorunla görüşmelisin bence 💚
Serap09 Günaydın yine bir soruyla geldim bu süreci hergun farklı yaşıyorum bu sabahta yara kabukları gibi böyle toplu iğne başı kadar döküntü geldi vajinadan akıntı ile birlikte dikişler iyi demek diye düşündüm süreci geçirenler o dönemde sizdede oldumu