Tomucuk12 öyle ya gerçekten haklısın insan yanında olsun istiyor ben öyleyim en azından yanımda olsun başka bişe düşünmeyeyim istiyorum annem kayınvalidem yardımcı oluyorlar sağılsınlar ama olmuyor bi yerde ya , iki gündür evde kızım yarın da evde olacak öbürgün gidecek okula, herşeyde hep anne sen gel anne sen ver anne sen yap. Ben ya da babasından ister ananen versin kızım babaanne versin kızım diyorum her seferinde kalkmayayım diyorum Bazen ikna ediyorum bazen edemiyorum bugün dedim kızım bir ay sonra hiç kalkamicam :) eşime dedim Kasım da öyle böyle geçirelim de aralık ta artık izin mi alırsın naparsn bi ay evde ol Ocak da da doğsa doğum izni falan geçirmiş oluruz bi şekilde:) bize bana ve eşime bu kadar yapmıyor o da nenelerini görünce coşası tutuyorsa demek :) yani aslında öyle pek bi zorluğu yok bakınca çocuğun ama ben kafa olarak düşünmek istemiyorum, zaten zor boş hamilelik geçiriyoruz en küçük bi yerimiz ağrısa ay öyşe mi acaba ay böyle mi acaba diyo insan,, gerçekten hergün ne yemek yapılacak derdi falan derken bende düşünmekten yoruluyorum tamam ben yapmıyorum ama düşünmekte yoruyor insanı,,