Ebbruc Hka_hilal ben biliyorum kuzum orayı, 28 hafta olarak gösteriyo benimde sanırım şuan. Uygulama faln kullanmayanlar için baya pratik ☺️
Denizpak Ebbruc herhalde son haftalarda iyice vücut isim yükseldi benim bilmiyorum içimde yanıyor dışımda 😁aman siz dikkat edin kuzu usutmeyin ❤️
Hka_hilal Denizpak sağol arkadaşım ❤️❤️ evet bir doz yeter dediler zaten bir ay sonrasına çağırsak olmaz dediler seni o yüzden tek doz 😄
Denizpak Hka_hilal evet hafta ilerledi ya bundan sonra vurulmaz artık olsun tek doz da yeeter arkadaşım 😁 dur sen 34 e gelince yanacak mısın bu hafta ekstra yanıyorum 😁😁
Ebbruc Hka_hilal bende 2022 de bu zamanlar 2 doz yaptırmışım konuşcam bi doktorla perşembe günü bakalım ne diyecek
Hka_hilal @Ebbruc @Denizpak ya benim yavrumu sürekli hıçkırık tutuyor 😂😂 sabah da tutmuştu şimdi yine hıçkırıyor 😂😂
Denizpak Hka_hilal yaaa onu yesinler 2 hafta önce bende çok hissetmiştim bu hafta pek hissetmedim nedense şuan durgun bizimki 😁
Ebbruc Hka_hilal benimki de bikaç hafta önce hıçkırıyodu bu aralar pek denk gelmiyorum dötü bi yerde durmadığından 😂😂 midesi genişliyomuş hıçkırdıkça doktor öyle demişti
Hka_hilal Denizpak bakalım belki yanarım 34 geleyim de bi dışarı çıkayım 😂 valla şuan biraz olsun hava almaya ihtiyacım var
Hka_hilal Denizpak iyice büyümüştür annesi o yüzdendir. Ben de okuyordum hıçkırır filan gibi yazılar ama diyordumki nasıl hissedilecek ki gerçekten hissediliyormuş 🥰🥰
Denizpak Ebbruc evet anlamsız bir şekilde vücut isim çok yüksek hiç üşümuyorum inşallah üşütmem 😁 senin Perşembe ye az kaldı desene çok şükür bak geldi vakit 🥰
Hka_hilal Ebbruc senin yakınmış kuzum 5 yıl içinde vurulmuşsun benimki çok geçmiş. Geçmese vurulmazdım.
Hka_hilal Ebbruc ben ilk defa böyle net hissettim. Hareketleri çok sert ama hıçkırma garibime gitti 😄
Hka_hilal Denizpak kuzum o kadar az değildir su merak etme sende ultrason kağıdı varsa ya da epikriz oradan bakıp söylesene ne kadar ölçmüş tek derin cebi? Benim diyorum ya 4’e düştü o zaman bile baya hissediyordum. Büyüdüğü için artık daha az hareket alanı var kendini korkutma 💕
Ebbruc Denizpak bugünle yarını da atlatırsak bitti 🥰 sonra kavuşmalarrr ❤️ Hasta olma yine de kuzum sıcaklıyorum diye dikkat et
Denizpak Ebbruc çok şükür daha 2 hafta vardı şimdi 2 gün ❤️ ben bile merak ediyorum ay inşallah güzel geçecek arkadaşım ❤️❤️
Ebbruc Denizpak çok şükür çok şükür, zaman geçiyor aslında ama biz sabırsızız galiba 🥲 ❤️ oy valla bende çok merak ediyorum herşeyini , bazen elini ağzına falan götürüyo ultrasonda ağlayasım geliyor 🥲🥰
Denizpak Hka_hilal yok her gittiğimde kağıt var ultrosan kagidiginda sadece kafa çevresi karın çevresi zaten yüzünü hiç görmedim bir tane fotoğrafı yok o derece kağıda amniyon sıvısı yeterli demiş bana zaten riskli durumda azalma var demedi bu haftalarda azalır zaten dedi bende sınırın altında veya riskli mi dedim hayır dedi dur bir bakayım yinede