Denizpak emel16 34+bugün başladım nst girdim herşey yolunda su dışında bu haftalarda azaliyormus bol su iç dedi
Ebbruc emel16 yani zehir değil sonuçta, aç bırakacak halimizde yok. Olduğu kadar artık, rızkı neyse onu kabullencez ☺️
Denizpak Ebbruc evet çok şükür de bidaki hafta neyle karsilasirim bilmiyorum ondan dolayı yarın kesin hazırlayıp koyacağım odaya ❤️
Ebbruc Denizpak aynen aynen hazır da dursun, son dk telaş yapmaktansa ❤️ Aşağı baskı mı yapıyo nedir böyle sızlıyo ayağa kalktığım zaman 😔 canım acıdı
Hka_hilal Denizpak kuzum benim taa 23’te azalmıştı havuç suyuyla çaresine baktım ama senin şuan olağan durum. Tek derin cep diye bi ölçüm yapıyorlar 2 - 8 cm aralığı normal kabul ediliyor. Senin haftalarda artık bebek de büyüdüğünden suyu da azalma gösterebiliyor.
Hka_hilal Denizpak kuzum tabi hazırla ben bugün başladım hazırlamaya biberonları süt sağma pompasını emzikleri steril ettim. Kendi eşyalarımı ve bebek eşyalarını hazırladım listemden sile sile ilerliyorum 😄 sen de başla zaman çok gibi geliyor ama çok da değil aslında.
Denizpak Hka_hilal değil bir de tedirgin oldum inşallah erken gelmez ben yine hazırlayıp koyacağım yarın neyle karsilasirim bilmiyorum 1 hafta 1 haftayı tutmuyor 🙄
Hka_hilal Denizpak kuzum bir gün bir günü tutmuyor ki benim de 2 gündür kasık ağrım var. Neyden bilmiyorum enfeksiyondan mı acaba bilmiyorum gerçekten karnım ağrıyor belim de ağrıyor. Üşüttüğüm için bağırsak ağrısı anlayamıyorum.
Denizpak Hka_hilal evet doktor da öyle dedi kuzu bizi korkutacak seviyede değil normal ama sen suyu çok iç dedi tamam dedim dikiş falan iyi baskı yok dedi nst çok iyi çıktı çocuk hareketleri de iyi artık dikkat edeceğim kuzu inşallah azalmaz daha 🥰
Hka_hilal Ebbruc seninde mi bu iki gindür bize noldu ya 😓 benim de kasığımda belimde ağrı oluyor ayağa kalkınca 😕😕
Denizpak Ebbruc @Hka_hilal Kafası aşağı da olunca çok baskı yapıyor nefesim kesiliyor benim o derece ama eğer sırf kasiksa hiç geçmiyor sa bu belden vurursa önemli demişti ishal bağırsak usutmesi de yapıyor ben oldum ya sizliyordu ta kemiklerime kadar ,
Ebbruc Hka_hilal belde kasıkta değilde kuzum bildiğin aşağısı sızlıyo ayağa kalkınca 😔 oturdum şimdi iyiyim ama ayağa kalkınca geri başlıyo pozisyonundan heralde
Ebbruc Denizpak yok yavrum öyle değil bildiğin vajinam sızlıyo kasıklarımda bişey yok şükür, mesaneme de baskı yapıyor muhtemelen . Yemek yapıyorum yoksa uzancam da pozisyon değiştirse rahatlicam gibi hareketi de aşağıdaydı az önce
Hka_hilal Denizpak bende ishal yok kuzum ama alt karnım ağrıyor böyle tuvaletim var gibi hissediyorum. Gaz sancısı mı anlamadım gitti valla 😥
Denizpak Ebbruc tamam senin bebeğin kafası aşağıda. Büyük ihtimalle idrara çok çıkartır bağlar gergin olur ağrı da yapar benim başından beri aşağıda aynısını yaşıyorum genital bölgenin kemiği bile sızlıyor benim
Ebbruc Denizpak zaten tuvalete gidiyorum gelmiyo da bişey daha az önce gittim çünkü, şimdi bi sıcak su torbası yapcam yine uzancam inşallah değiştirir pozisyonunu
Denizpak Hka_hilal 2300 şuan kilosu kuzu 🥰 gaz olabilir kuzu benimde gaz olunca öyle oluyor ikimizinde az kaldı valla Bebek büyüdükçe aslında korku daha da artıyor gerçekten
Hka_hilal Denizpak evet ya azalması gerekirken 😂 bu arada benim işten arkadaşım 32’de doğum yaptı küveze bile girmedi. Onun suyu geldi ve direkt taburcu olup eve gittiler. O yüzden korkmayalım aşkım bebeklerimiz büyüdü 🤲🏽🧿