Denizpak uyuşukluk geçmeye başlayınca genelde ayağa kaldırıyolar kuzum, ben 13:00 te falan çıkmıştım doğumdan saat 6 gibi önce bi kaldırıyolar seni oturtuyolar sandalyeye 15-20 dk oturmanı istiyolar yere bakmadan(baş dönmesi oluyo çünkü) , sonra yürümeye başlıyosun ne kadar yürürsen o kadar daha çabuk ayaklanıyorsun zaten. Depend bana da demişti hemşire kullanma terletir dikişlerin kapanmaz diye ben hastanedeyken kullandım 2 tane sonra normal pede çektim . Dikişler biraz kendine gelince yine kullanmaya devam ettim dependi . Bunda da aldım ama hastanede kullanırım diye aldım. Bide depend giymek zor falan diyolar ama çıkarırken yanlardan yırtıp çıkarıyodum ben , zaten klozete oturuyorsun hafif ayaklarımı kaldırarakta giyiyodum zorlanmadım hiç o konuda. Yemeği bi süre yemene izin vermiyolar, ben ayağa kaldırdıkları zaman yiyebilmiştim onda da sadece sıvı beslenmeme izin verdiler çorba içmiştim ekmek bile yasaktı 😂 gaz çıkarmanı istiyolar zaten önce onun içinde kayısı suyu falan çok iyi gelmişti bana bunda da evde komposto falan yapıp götürmeyi düşünüyorum hastaneye