Denizpak Ebbruc benim olmuştu geçmişti hatta seninde olmuştur kuzu sen 30 dan sonra gör hareketleri asıl 🤗😁😁
Hka_hilal Tomucuk12 valla öyle ya zaten hassasız evden çıkmıyoruz bağışıklık yerlerde osuruktan nem kapıyoruz 😂😂 sıcak çok iyi geldi 🤲🏽
Hka_hilal Denizpak valla öyle ya sıcak iyi geldi 🥰 fitilden de kurtuldum salak kadın nerden çıkardıysa fitili benim başıma rahatladım fitil olmayınca
Ebbruc Denizpak zaten 2-3 gün önden gidiyodu da şuan nasıldır bilemedim 🥲 oyy minnoşlar ya 1 kilo komik bi rakam ama bizim için çok anlamlı ❤️
Hka_hilal Ebbruc sıcak su torbası ayaklarımın altına üstüme de battaniye mis gibi rahatlattı valla 🥰 sağol arkadaşım ❤️
Ebbruc Hka_hilal ne demek kuzum 🥰 biz soğuklara gelemiyoruz demekki , normal zamanda çok üşümem ama hamileyken demekki daha hassas oluyoruz
Hka_hilal Denizpak hiç sorma ya gerçekten bıktım, dün progestan sonrası zalain fitili koyacaktım yere düştü. Dedim var bi hayır demek ki kullanmam gerekiyormuş 😂
Denizpak Hka_hilal aman boşver kullanma ya 😁 @Ebbruc kuzu valla 1 kiloyu gecmisyir önemli bir kilo doktor bana 1.5 kilo olan bebeği severiz diyor ve çok şükür yeni bir güne merhaba ❤️
Hka_hilal Ebbruc valla ben hep üşürdüm şimdi daha da üşür oldum ben o sweat kalın çoraba eylül başında geçtim 😂😂
Hka_hilal Tomucuk12 valla ben de şimdi bi de öyle sıcak sıcak uyurum 😅 @Denizpak @Tomucuk12 @Ebbruc kızlar ya ben geceleri çok acıkmaya başladım 😓 kefir içiyorum ya bu saatte 😅
Ebbruc Tomucuk12 kız daha geçen şortla oturuyodum kapılar açıktı 😂 ama hava baya soğudu burda şuan 8 derece 4e kadar düşüyo gece