Sev98 İyi akşamlar. Gaz sancısı nasıl oluyor? Serklajlıyım onun sancısı olur diye korkuyorum, nasıl ayıra bilirim gaz sancısını lütfen bilen söylesin korkuyorum
Denizpak Ebbruc yok kuzu misali örnek verdim hemen birşey olmaz diye Allah’ın izniyle genelde baskıdan kaynaklı oluyor 🤗
Ebbruc Hka_hilal amanın amanın zaten böyle anlarımızda onlar uslu dursa olmaz 😂 benimki de bazen gümbür gümbür geliyo da şuan sakin dönüp duruyo sadece
Hka_hilal Denizpak o kadar haklısın ki zaten en iyi yöntem oymuş ama işte bizim ev de çok soğuk oluyor garip bi şekilde ısınamıyorum. Bi ara ateş basıyordu şu ara o da yok 😂
Hka_hilal Denizpak valla öyle eşim geliyordu elini koyuyordu çok nadir hissediyordu o zamanda sertti ama sıklığı azdı. Şimdi durmadan vuruyor ve sarsıyor ağrıtıyor da 😂😂
Denizpak Hka_hilal valla kuzu soğuksa evin altına giy çamaşır üşütme Allah korusun 🙏 evet çok vuruyor sert sıklığı da artıyor 30 dan sonra güçleniyor lar baya 🥰
Ebbruc Denizpak yok yavrum gidiyodum lavaboya gelmiyodu, hep var hissi vardı . Vücudumu tanıyorum muhtemelen soğukta kaldım öyle yarım saat falan ayaklarımda soğuktu ondan oldu , ısıtınca geçti o his bide cranberry tozu içtim
Denizpak Ebbruc aman iyi ol Allah’ım.daha da iyi etsin vücudunu daha iyi tanırsın tabi önlemlerini almışsın zaten 😘🥰
Denizpak Ebbruc buldum AVM gidecektim alamadim.reflu yatağını falan ya yarın e bebekten alicam.gidip en güzeli en kalitelisi orda kıyafeti de LCW Waikiki de var siteden buldum onu çıkmışken alacağım zaten aynı avm de ikisi de var 3.30 dan sonra direk geçelim dedik zaten alacaklarimi biliyorum ya alıp cikicam hemen kuzu öyle düşündük yani 🥰