Tomucuk12 Kızlar ya bgn akıntım arttı baya acık renk beyaz bıde sol kasık agrım var buncatı agrısı falan mı noluyor ay Erken dogum falan olmasın
Hka_hilal Tomucuk12 olmaz kuzum belinde ağrı var mı adet ağrısı gibi? Rahim kendini hazırlıyormuş beyaz akıntı olması o anlama geliyormuş korkma değildir
Denizpak Tomucuk12 beyaz sümüksü balgamsi akıntı normal akıntı miktarı artıyor bu haftalarda iyice kasık ağrısı adet agrisi gibi mi
Hka_hilal Ebbruc ben de tekrar deneyeceğim kuzum eğer çok büyük gibi görürsem M ile değiştiririm bakalım bugün tekrar denerim 😄
Tomucuk12 Denizpak vallahi kuzum bıçak gibi giriyor ya ağrı çok adet ağrısı gibi de değil pek anlamadım ama akıntı dediğin gibi normal demek ki
Denizpak Ebbruc sen nasıl uygun görürsen kuzu ben bide kilo aldım kalcam çok büyüdü bana onlar olmaz diye geniş elbise bakıyorum 🥰😁
Denizpak Tomucuk12 sol kasıkta benim de var baskı basi sol tarafta benim ondan baskıdan kaynaklanıyor bende ilk defa akıntı oldu bugün beyaz balgam gibi şok oldum normalde akıntım olmaz hatta internetten okudum normal diyordu
Ebbruc Tomucuk12 akıntım yok ama hafif hafif sızlama var bende de bugün üşüttüm diye düşünüyorum sıcak su torbası koydum ayaklarıma o biraz iyi geldi
Hka_hilal Ebbruc kuzum benim doktorum ilaç manyağı ondan her çıkanın elindeki liste resmen roman gibi her gebesine böyle basıyor ilaçları 😥
Denizpak Tomucuk12 tamam kuzu teşekkür ederim eğer doktor yazmazsa benim yarın 3.30 randevu var sana söylerim sorup kasik ağrısını da soracağım 🥰
Hka_hilal Tomucuk12 bi şey söyliyim mi benim de kasıkta var üşütüyor da olabiliriz. Erken doğum ağrısı adet ağrısı gibi belden başlayıp öne geliyormuş. Korkma öyle bi şey değildir. Ya bağırsak ağrısıdır ya da enfeksiyondan kaynaklıdır korkma 🥰