Ebbruc emel16 sezeryandan sonra oksapar illaki veriyolar ama herkese veriyolar mı bilmiyorum. Çocuk doktoru o zaman bana 4-5 gün kullan sadece demişti sonra da bıraktım ben
Ebbruc Hka_hilal benimde böyle 1.5 saattir sık idrara çıkma isteğim oldu acaba üşüttüm mü dedim hemen bi sıcak su torbası yapıp koydum ayaklarımın altına biraz daha iyiyim şimdi. Artık dikkat etmek lazım baya
Denizpak Hka_hilal @Ebbruc Eşofmanları gördüm h&m de ki kıyafetler de güzel Trendyol dan da bakıyorum ama eşofman takımı yerine uzun bol elbise hastane den çıkarken yada sezeryana gittiğimiz gün aynısını giyerim taytta sıkar diye düşünüyorum hamilelik taytı çünkü dikiş yerine sıkar sa bide diye düşündüm elbise daha mantıklı gibii geldi kızlar 💃
Hka_hilal Denizpak hastaneden çıkarken kesinlikle elbise kuzum ben hastaneye şimdi giderken alt üst giymeye çalışıyorum ki nst olduğu için elbise zor oluyor ama dediğin gibi çıkarken kesin elbise
Ebbruc Denizpak h&m de çok güzel elbiseler var aslında triko falan oraya da bakılabilir evet kuzum. Ben öncekinde ne giydiğimi hiç hatırlamıyorum 😂
Ebbruc Hka_hilal trendyoldan baktım da takım yok orda pull & bear. Burda da mağazası yok zaten 😏 Sırf bunun için bile antalyayı çok özlüyorum . Sitesine bi bakayım olmadı
Ebbruc Hka_hilal gündüzleri güneş var burda içeri vuruyo çok soğuk olmuyor da akşamları biraz soğuk oluyo , şimdi aç kapa yapsakta saçma olacak o yüzden battaniye falan idare ediyorum akşam 😂 2 haftaya falan açarım bende
Denizpak Hka_hilal bencede bende ondan elbise bakıyorum kuzu yazmışsın şimdi gördüm de progestan hapi ben hiç saati saatinde içmedim 8 9 10 hep saatleri değişik içtim onun belirli bir saati yok akşam tok karnına ne zaman içersen
Hka_hilal Ebbruc sitesinden al kuzum ben de mobil uygulamasından aldım hatta ürünü de atayım sana 🥰 https://www.pullandbear.com/tr/tr/c0p621943257.html#colorId=712
Ebbruc Hka_hilal aa fiyatı gerçekten çok iyiymiş bi eşofman fiyatı neredeyse bakayım kuzum bi iyice , teşekkür ederim 🥰
Ebbruc Hka_hilal kız burası şuan bile 12 derece, gece 4-5 dereceye düşüyo 🥲 biz ilçedeyiz merkeze göre daha kırsal daha soğuk oluyo burası bide bizim evin arka tarafları falan hep tarla o yüzden daha da soğuk oluyo
Hka_hilal @Denizpak @Ebbruc kızlar progestanı ben saati saatine içiyorum alarm kurup, şimdi 4’te içeceğimi unuttum 17:30’da içtim. 1 saat fark eder mi?
Ebbruc Hka_hilal bişey olmaz kuzum, bende bazen 23:30da içiyorum bazen 00:30da içiyorum ne zaman yatacaksam o zaman içiyorum . Hatta iğneyi antalyaya gittiğimde 1 gün atlamıştım unutup doktor bişey olmaz demişti
Ebbruc Denizpak evet bayıldım elbiselere birazcık ince olsa da ama şeyi düşündüm sonrasında giysem emzirmeye uygun değil gibiler yaka olarak falan dolaba atcam kalacak sanki öyle bikaç yıl
Hka_hilal Ebbruc baya beğendim kuzum ben L aldım rahat giymek için ama M’da alınabilir belki sonrasında M renkleri de alırım