Denizpak Ebbruc kuzu seninde suyun geldi öyle durulacak anlaşılmayacak birşey değil yani kendine kuruntu yapma lütfen modunu düşürme 🥰
Hka_hilal Denizpak evet evet öyle olunca korkmazsın kuzum böyle avucumun yarısı kadar oldu ya bi anda ondan anlayamadım. Ama kontrol edildi sıkıntı yok rabbime şükür 🤲🏽🤲🏽
Ebbruc Hka_hilal hiç birimiz yaşamayalım inşallah 🙏🏻 sağ salim ve 37-38.haftalarda alalım kucağımıza ❤️
Serap09 Fehiman özele gitmiyorum ama bir kutu karşılıyor oda beni 6 gün götürüyor geri kalanı vermiyor devlet paramla aldım ondan sordum
Hka_hilal Denizpak çok şükür allahım sorun da yaşatmasın şu haftaları bi dolduralım ya daha valiz hazırlayacağız😂
Hka_hilal Ebbruc aynen öyle modumuz yüksek eşim diyo korkma gidiyoruz dedim sıfır korkum var. Taksiyle gidelim dedi, yok ya ben sürerim dedim 😂😂
Denizpak Ebbruc evet iyiyiz güzel enerji çekin ben hep öyle yapıyorum külot giymeyeceksin ben bunu anladım 😁😁
Denizpak Hka_hilal valizi yapacağız haftaya 🥰🥰❤️ kilot giyme dedim sana kaç kez demi 😁 hava soğuk dedin dedin giydin 😁
Ebbruc Hka_hilal ahaha bide araba mı kullandın, helal kız sana ben hamile kaldığımdan beri geçmiyorum şoför koltuğuna 😂
Hka_hilal Ebbruc ben hiç bırakmadım ki bizim evde ben kullanabiliyorum 😂😂 eşim yeni öğrendi ona güvenemiyoruz 😂😂
Ebbruc Denizpak üff bi yerim donar onu da giymezsem ya 😂 daha tam soğumadı doğalgazı açıp bunalmakta istemiyorum o yüzden sürekli değiştiriyorum çamaşırımı , şükür akıntım falan önceki zamanlara göre daha az şuan 🥲
Hka_hilal Denizpak valla üşüyorum ya 😂😂 bi de külot teri alıyor külot olmayınca hep terli ıslak gibi hissediyorum 😂
Ebbruc Hka_hilal seninki mecburiyetten olmuş 😂 ben başlarda tansiyondan dolayı geçmiyodum şimdi de göbekten dolayı geçmiyorum 😂
Denizpak Hka_hilal ben usumuyorum terde olmaz hava serinledi enfeksiyona birebir neyse artık sen yapamiyorsun belli😁