Ebbruc Hka_hilal bunu duymamıştım hiç, donaxly bide gyno lomexin vermişlerdi bana hep. Geçsin inşallah bian önce, insan bilmediği yaşamadığı şeyden korkuyo
Ebbruc Serap09 reçeteye nasıl işleniyo bilmiyorum ama doktor dozaj girmediği zamanlarda tek ampul kabul ediliyo ve fazlasını karşılamıyor sgk
Hka_hilal Denizpak yok yok amnisure’dan bile emin olamıyor bazen insan negatif çıktı ona rağmen acaba pozitifti yanlış mı çıktı diye insan korkuyor. Azala azala biter mi diye tedirgin oluyor 😓
Denizpak Hka_hilal kuzu nasıl birşey oluyor biliyor musun ayakta duruyorsun akıyor kendiliginden su gelmesi budur senin normal mantar anlıyorum çok tedirginsin aksi olsa doktor seni hastaneden çıkarmaz di
Eliif95 Hka_hilal zaten düzenli kontrollerin var ordan bakar suyun düzeyine bide su bitince bebek baya batıyomuş hissersin yani gönlünü ferah tut. Yazması, demesi kolay içinde olduğun durum çok zor ama biraz daha mentalimizi psikolojimizi sağlam tutalım sona az kaldı inşallah.
Ebbruc Denizpak bide su gelişi hiç hissedilmiyo @Hka_hilal , akıntı vs gelince hissediliyo mesela ama su öyle değil
Hka_hilal Denizpak tamam kuzum rahatlatacağım kendimi aslında rahatım şuan çok da küçük değil o yüzden korkmama da gerek yok. Zaten hareketleri var eğer yavaşlarsa kalbini dinlerim olur biter. Yukarıya dönmüş kafasını, sabah kalbini dinlemiştim nst bağlayan kıza dedim kalbi şurda sabah evdeki cihazla dinlemiştim dedim😂 kız koydu tak buldu ilk defa bu kadar kolay buldum dedi 😂😂😂
Hka_hilal Ebbruc evet hissettim böyle ılık bi şekilde. Doktorum da öyle demişti ılık su gibi renksiz kokusuz olursa su demişti öyle de olunca ben şüphelendim 😓
Denizpak Hka_hilal yerim onu ya fıstık iyi olsun hafta küçük değil onu da geçtim zaten muayene olmuşsun çok şükür birşey çıkmamış 😘😘
Ebbruc Hka_hilal donaxly hafif olunca veriyolar sanırım diğeri bi tık daha ağır. Aman bidaha kullanmamız gerekmesin inşallah
Eliif95 Hka_hilal @Ebbruc @Denizpak kızlar benim doktorumda su gelişini sancıyı hissedersin dedi kesin. Acaba çok yavaş olunca mu hissedilmiyor? Benimde ilk doğum bilmiyorum hiç
Ebbruc Hka_hilal ne bileyim ya diğer doktorlar falanda hep hissedilmez su gelişi diyolar, bende hiç hissetmemiştim , burda da çok okudum hissedilmiyo falan dendiğini. Neyse şükür ki su olup olmadığı anlaşılabiliyo en azından
Hka_hilal Eliif95 gelen su bebeğin suyu değil ya rahatladım canım bebeğin suyu da iyi haftaya pazartesi kontrolüm var tekrar kontrol edilir. Zaten bi su filan gelirse giderim zannetmiyorum ama
Ebbruc Eliif95 mesela bugün sancısı olduğu halde hissetmediğini yazan birini görmüştüm post açmıştı. Bende sancılarımı hissettim hep ama suyumun geldiğini asla anlamamıştım ozaman tuvalete gidipte üstümün ıslak olduğunu görünce anlamıştım, herkes farklı mı yaşıyo anlamadım ki şimdi benimde kafam karıştı
Hka_hilal Ebbruc evet kuzum o test aynı gebelik testi gibi, içeriden kültür çubuğuyla sıvıya batırıyor. Sonra teste sokuyor, gebelik testi gibi çift tek çizgi oluyor. Tek çizgi negatif demek benim negatif çıktı. Ama yine de ben sürekli kontrol ederim.
Ebbruc Hka_hilal sık muayeneye gitmekte iyi bişey ya valla böyle şeyler için, insanın endişesi varsa da biraz rahatlıyo
Hka_hilal Denizpak çok şükür kuzum valla yaşlandım 🥲 zaten aşağıdan canavar gibi bakıyor çok zoeluyor beni. Rahim ağzı kapalı zaten dedi baktı 42 mm çıktı şaşırdım. Şuana kadar ki en yüksek uzunluk.
Eliif95 Ebbruc herkesin anatomisi farklı galiba. bende bi postta gördüm sancıyı hissetmeyim 4-5 cm açıklık yaşayan büyük haftalarda. Benide çok korkutuyo anlamamak.
Eliif95 Hka_hilal çok şükür değilmiş ama gelse bile bebeği içerde tutabiliyolar galiba bi süre. Rabbim sana güç kuvvet versin enfeksiyondan arındırsın vücudunu bir an önce.