Denizpak 😂 enfeksiyon hastalıkları uzmanı gibi olduk 😂😂 @Eylul41 canım kesinlikle enfeksiyon hastalıklarına git benim de sarı akıntım oluyordu hatta doktoruma çekip atıyordum. Çok vitamin içiyorsun diye oluyor diyordu. Sonra bi kültür aldı vajinadan bakteri üredi. Vajinada da üredi idrarda da üredi farklı iki bakteri türü. Kendi doktorumun verdiği ilaca bakıyorum, bir de kültürlerdeki antibiyotik duyarlılık testine bakıyorum bendeki bakterileri temizleyebilecek bi antibiyotik vermemiş boş yere içecektim. Ben de enfeksiyon hastalıklarına gittim. Aynı şekilde doktor da baktı bu antibiyotik bu bakterileri temizlemez damardan 7 günlük bi tedavi vereceğiz dedi. Ve verdiği tedavi biraz maliyetli ama çok şükür benim akıntımı çözdü. Ve şöyle 3. günde artık akıntım olmuyordu. Şuanda da aradan 2 haftadan fazla zaman geçti hala da öyle akıntım olmuyor. Tekrarlarsa yine enfeksiyon hastalıklarına gideceğim çünkü kadın doğum doktorları maalesef belli antibiyotikleri verip geçiyor enfeksiyon hastalıkları bu alanın uzmanı ve şey demişti. Bize bırakmalılar enfeksiyon olduğunda iyi ki de gitmişim diyorum. Ben de kimya mühendisiyim ve ben de biyoteknoloji ve biyokimya çalıştım üniversitede bakterilerdi işim ve anlaşılabiliyor doğru mu değil mi? Eğer anlamakta zorlanırsanız şunu da yapabilirsiniz, kültür sonuçlarınızı chatgpt’ye yükleyin bi de kullandığım ilaç bu beni tedavi eder mi yazın o direkt eder ya da etmez diyo 💕