Ebbruc Hka_hilal bende çok içmiyorum normalde hergün içerdim hamilelikten önce. Bu bikaç gündür içmeye çalışıyorum biraz keyfimi yerine getiriyo 🥰 hava da soğuk ya iyi geliyor içimi ısıtıyo 💕
Ebbruc Denizpak başka seçenek yok zaten 😂🥰 perşembe günü gelseydi bi hayırlısıyla bebemi bi görseydim
Denizpak Ebbruc hiçbirsey kalmadı kuzu o günü de burda konuşacağız hatta için rahat olsun güzel geçecek 🙏🌺
Ebbruc Denizpak 4 güncük kaldı sadece 🥰 sonrasında da gezicem doya doya dicem de 5 dk sonra yorulup oturcam kesin 😂
Denizpak Ebbruc Perşembe az dolan 10 dkka yürü bir yerde yemek ye azıcık iyi gelir bunaldin baya kuzu sende ❤️
Hka_hilal Ebbruc sorma özellikle karnım şiştiğinde 5 adımda yoruluyorum 😂 yata yata kondisyon kalmadı 😂
Ebbruc Denizpak eksiklerime falan bakcam zaten , kışlık bişeyler bakcam hava baya baya soğudu artık ❤️
Hka_hilal Ebbruc takımlar al kuzum en ideali o oluyor. Ben birkaç takım aldım çok da almak istemedim ki sonrasında ne yapacağım onları diye
Ebbruc Hka_hilal evet bende o yüzden çok bişey almak istemiyorum aslında ama ne alacağımı da bilmiyorum 🥲 nerden baktın kuzum
Hka_hilal Denizpak aynen öyle ben de pull&bear’dan iki eşofman takımı aldım internetten, bi de h&m’den hamile taytı aldım iki tane üstüne geniş sweatshirtlerle idare ediyorum 😂
Ebbruc Denizpak yok zaten çok bişey almayı düşünmüyorum belki 2 sweat bi eşofman falan, emzirme sütyeni falan bakcam bide 🌸
Ebbruc Hka_hilal ben hareket ediyorum da noluyor ki evde o kadar şey yapıyorum dışarı çıkınca max 5-10 dk sonra dilim dışarı çıkıyo 😂😂
Denizpak Hka_hilal ooh valla en iyisini yapmissin götürür seni cok rahat çok geniş değilse giyersin zaten ilerde de devamlı 😘
Hka_hilal Ebbruc ahahhah aşkım senin karnının maşallahı var. Bi de bizim baya yukarıdan başlıyor ya ciğerlerimizi sıkıştırıyor 😂